Magazin

Horoscop Camelia Pătrăşcanu octombrie 2024

Marte e în Rac, iar Lilith e în Balanță. Orice cuadratură indică o frământare interioară. Ne preocupă liniștea vieții noastre private. E luată în discuție mai ales armonia conjugală. Suntem sensibili la cum colaborăm, cum ne văd ceilalți.

Horoscop Camelia Pătrășcanu octombrie 2024. Cuadratura Marte-Luna Neagră își va pune amprenta asupra zodiilor în prima săptămână a lunii care urmează, spune astrologa la Fanatik.ro.

Trebuie să fim un pic mai atenți la semnale. Prin acest aspect, până pe 7 octombrie 2024, avem o nesiguranță interioară față de cum ne primesc ceilalți în viața lor. Avem frica de a nu pierde dacă jucăm altfel.

Berbecii au o perioadă de cuadratură delicată mai ales pentru cei singuri. Nu sunt siguri de un parteneriat și vor să se lămurească. Au de făcut analize inclusiv asupra propriului comportament. Se întreabă ce au făcut de au devenit singuri.

Taurii au parte de inhibare în a vorbi, teamă sau muțenie sau încăpățânare. Ori rămân pe o singură idee și nu o pot dezvolta sau nu vor să se bage în alte lucruri. Rămân încleștați pe o anumită formulă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu octombrie 2024: Gemenii se pot preocupa de bani. Se cramponează de un anumit onorariu. Sunt puțin dispuși să negocieze. Unii Gemeni pot fi neîncrezători în capacitățile lor de a face treburi ori de a fi bine renumerate.

Racii au cuadratura vizând o tensiune personală. Pot avea sentimentul că nu rezistă, că nu fac față, că nu au chef, că nu e pentru ei, că nu e timpul. Nu vor să facă orice, oricând și mai ales la imboldul altcuiva.

Horoscop Camelia Pătrășcanu octombrie 2024. Leii sunt vizați în sănătate. Trebuie să ia lucrurile mai ușor, pentru că încăpățânările pot duce la somatizări. Înțeleg, la nivel mental, că starea de sănătate e în legătură cu starea de bine.

Fecioarele au tensiunile generate de nevoia de bani, care nu sunt niciodată îndeajuns până în primăvara anului viitor. Unele au împrumutat și nu prea au lovele. Cuadratura aduce o problemă mai complexă legată de cum se pot descurca în lume.

Balanțele pot avea tensiuni privind niște responsabilități pe care le au. Se taie în carne vie și au emoții dacă pot face față tuturor situațiilor de la muncă.

Scorpionii au frământări legate de viziune, orizont, dar și crezuri și credințe, dacă valorile lor sunt amenințate. Pot participa la anumite acțiuni și intră în cercuri prin care ar putea să-și trădeze valorile.

Citește continuara pe Fanatik.ro.

02
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.