Știri

Anca Dumitra a postat primele imagini cu copilul ei. Actrița a născut în urmă cu nici două săptămâni un băiețel perfect sănătos. Mesajul emoționant

Anca Dumitra traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier, și-au îndeplinit dorința și au devenit părinți. Cei doi au un băiețel pe nume Levi Nicholas care, deja, i-a cucerit.

După ce a fost externată, iar primele zile de acomodare au avut loc, Anca Dumitra a postat câteva fotografii cu bebelușul. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Actrița radiază de fericire și se bucură din plin de noul capitol care a început în viața ei, dar care s-a lăsat ceva timp așteptat.

Actrița a postat vineri, 27 septembrie, imagini emoționante cu fiul ei pe InstaStory.

​„Cândva se grăbea. Ca fata la măritat. De data asta nu s-a mai grăbit. A așteptat. S-au așteptat și s-au întâmplat. Într-un firesc, ca de când lumea și pământul. Miraculos, cum îi șase bine unei binecuvântări. Și a știut că de aici încolo- nimic nu va mai fi la fel. Povestea a căpătat alte dimensiuni, ochii- altă privire, iar inima, cu totul alt conținut. Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”, a fost mesajul postat de Anca Dumitra, pe contul său de Instagram.

Anca Dumitra și Manfred Spendier trăiesc o poveste de dragoste începută la finalul anului 2022, iar în aprilie 2024, cei doi și-au unit destinele, moment în care Anca a dezvăluit că este însărcinată.

Actrița a avut parte de o nuntă ca în povești, iar ea a arătat superb într-o rochie tip sirenă, cu broderii și voal.

„Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun. Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape…”, declara Anca Dumitra în emisiunea “Vorbește lumea”, la începutul anului 2023.

06
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.