Știri

Gina Pistol face anunţul mult aşteptat despre MasterChef 2024. „Suntem în fața unui moment decisiv”

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului MasterChef de la Pro TV, anunţă închiderea primei etape. Cei trei chefi, Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, vor oferi ultimele șorțuri concurenților.

Anunțul făcut de Gina Pistol despre MasterChef 2024. „Astăzi suntem în fața unui moment decisiv la MasterChef România! Ultimele șorțuri își așteaptă fericiții posesori, ce vor putea lupta în edițiile viitoare pentru a ajunge în mult-râvnita bucătărie MasterChef. Intensitatea competiției a crescut de la o ediție la alta, iar ultimii concurenți care vor ajunge în fața chefilor fierb deja la foc mic. Vom trăi din nou momente de bucurie, lacrimi și triumf. Ne-am pus pe gătit! Așa că, să înceapă magia gustului perfect!”, a spus Gina Pistol.

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu vor anunța că show-ul trece într-o nouă etapă, în care doar cei mai buni vor rezista, dara sta după ce vor gusta cele 12 preparate pregătite de ultimii concurenți. „Dragii noștri, vă mulțumim tuturor! Oficial, audițiile s-au încheiat, începe vânătoarea… Țineți-vă bine și gătiți cu gust!”, le-au spus aceștia concurenților care au primit șorțul MasterChef și intră în bootcamp.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea pot fi văzuți acum la Pro TV, în emisiunea MasterChef, după ce ani de zile au fost jurații emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1. Anul trecut, cei trei jurați au denunțat contractul pe care îl aveau cu trustul Intact Media, lucru care a dus la o serie de procese din partea postului.

036
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.