Știri

Zodiile afectate de Jupiter retrograd. Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru toți nativii: Multe secrete vor ieși la iveală

Jupiter este retrograd până pe 4 februarie 2025, iar zodiile vor fi afectate, unele mai multe, altele mai puțin. Această planetă își va începe retrogradarea în zodia Gemeni, aducând cu sine o serie de transformări profunde. Mișcare astrală va influența nu doar aspectele personale și profesionale, ci și modul în care ne conectăm cu ceilalți.

Zodiile afectate de Jupiter retrograd vor avea parte de schimbări. Ele trebuie să fie foarte atente la ce se întâmplă în jurul lor în următoarea perioadă. Mai mulți nativi se vor afla față în față cu adevărul, chiar dacă nu vor fi confortabili, spune Camelia Pătrășcanu, potrivit Fanatik.ro.

Berbec

Ei află tot felul de secrete despre oamenii din jur, însă este foarte important că informaţiile să fie păstrate de către ei. Altfel, acestea pot afecta vieţile persoanelor dragi mai mult decât ar crede.

Taur

Cei din zodia Taur au tensiunile date de Jupiter retrograd care pot aduce momente cu adevărat deranjante. Acest lucru va duce la schimbări şoc în vieţile acestora: fie renunţă la prietenii de o viaţă, fie se mută din oraş la sat.

Gemeni

Nativii au nevoie de libertate, lucru care îi face să renunţe la lucruri pe care până acum le credeau importante. Vor să se elibereze, să scape de anxietăţi. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu Leii, care îşi recalculează acţiunile lor, trebuie să fie atenţi, ar putea spune lucruri nedorite.

Fecioară

Aceştia trebuie să cântărească bine lucrurile şi să îşi dea seama ce pot face mai bine pentru a evolua. Astfel, analizează felul în care comunică şi găsesc soluţii care să îi ajute.

Balanță

Aceşti nativi pun sub semnul întrebării ordine pe care le primesc sau pot naşte dezbateri care i-ar putea afecta foarte mult pe termen lung.

Scorpion

Nativii cunosc dezamăgirea în această perioadă. Deşi aşteaptă laude şi aprecieri de la cei din jur, acest lucru nu se va întâmpla. Nici pentru nativii Săgetător nu sunt veşti bune. Apar răzgândiri, răsturnări de situaţie, ceea ce îi va tulbura peste măsură.

Capricornii întâlnesc probleme la locul de muncă. Nu se simt înţeleşi, vor să fie prioritizaţi, însă lucrurile nu se vor schimba prea curând în bine.

Zodia Vărsător va fi mai chibzuită cu banii, ceea ce va oferi o mare satisfacţie în timp.

Pești

Nativii au parte de o nesiguranţă în viaţa personală, însă aceştia trebuie să vadă lucrurile aşa cum sunt. Sunt sfătuiţi să fie calmi şi să ia fiecare situaţie ca atare.

017
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.