Știri

Horoscop Cristina Demetrescu: Riscuri mari, oportunități, dar și avertismente pentru acești nativi

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, despre ce transmit astrele zodiilor în perioada următoare și felul în care ne vor influența pozițiile planetelor starea de zi cu zi.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cunoscuta astrologă anunţă efectele palnetelor asupra zodiilor până la finalul celei de-a doua lună de toamnă. „Nu e vorba despre schimbare. Am avut această perioadă de eclipse, pentru că ieri a fost o eclipsuță, a fost o eclipsă de lună, undeva pe 18 septembrie, a mai fost o eclipsă de soare inelară, pe 2 octombrie, și ieri a fost o pseudo-eclipsă de lună în zodia Berbecului.

Și au fost practic mai mult cu una. Și toate aceste eclipse au legătură cu relațiile, cu karma, cu această axă a nodurilor lunare pe axa Berbec-Balanță, care este o axă care ar trebui să ne mențină într-un echilibru. Și eclipsele tocmai asta au făcut. Adică nu e vorba neapărat de schimbări, cât este vorba că oamenii s-ar putea să simtă nevoia de a sări în extrema cealaltă.

Eclipsele cam trag de noi în această perioadă, sau cel puțin pe această axă Berbec – Balanță, și nu este bine să luăm niște decizii majore de viață doar așa, pentru că ne-a ajuns cuțitul la os sau pentru că s-a umplut paharul.

Este și o perioadă foarte emoțională. Planeta Marte trece prin zodia Racului și e o chestie foarte interesantă, pentru că răscolește foarte multe trăiri, foarte multe emoții, foarte multe dintre ele refulate cine știe de când în relația cu părinții, cu familia, a spus Cristina Demetrescu la Pro TV.

Horoscop Cristina Demetrescu. Marte va retrograda și se va mai întoarce în ianuarie și în februarie în aceeași poziție ca cea pe care o are în momentul de față. Și odată cu retrogradarea revenim cu anumite emoții sau aș spune că poate revenim în ape mai bune.

Horoscop Cristina Demetrescu. Eclipsa din Berbec ne aduce aminte cine suntem noi, personalitatea noastră, cine suntem noi ca indivizi, cum facem să ne ferim de toate aceste presiuni exterioare, pentru că este foarte mult bombardament exterior, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. Revin toate acele, să spunem tipare de modă veche în care se aud anumite lucruri, ne luăm după ce spune lumea, ne luăm după zvonuri, în loc să trăim noi propriile noastre experiențe.

Citește aici: Horoscop Mariana Cojocaru pentru final de octombrie 2024. Aceste zodii trebuie să-și faca lecțiile de destin

023
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.