Știri

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Când vine cea mai aprigă iarnă în România

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Când vine cea mai aprigă iarnă în România, de fapt. Românii s-ar fi așteptat la alte vești despre vreme.

În ultimii ani, am fost obișnuiți cu temperaturi ridicate și precipitații mai mult sub formă de ploaie sau ninsori slabe. Dar acum, valorile din termometre vor fi din ce în ce mai scăzute și va fi foarte frig, dar lipsa zăpezii și ninsorilor ar putea să se mențină în continuare.

Totuși, în țara noastră sunt așteptate ninsori, încă din luna decembrie, inclusiv în București, de când temperaturile negative ar urma să domine țara. Și în luna ianuarie 2025 ar urma să ningă la noi, potrivit meteorologilor de la Accuweather.

Astfel, anul acesta, iarna va fi mult mai răcăroasă decât cele înregistrate în ultimii patru, cinci ani, atât în România, cât și în alte țări din Europa. Temperaturile vor fi cele apropiate de perioadele respective.

Totuși, în unele zone din România a apărut deja înghețul, iar temperaturile sunt din ce în ce mai apropiate de iarnă, potrivit Spynews.

Accuweather, o istorie de 62 de ani
AccuWeather Inc. este o companie media americană din sectorul privat care furnizează servicii comerciale de prognoză meteo în întreaga lume.

AccuWeather a fost fondată în 1962 de Joel N. Myers, pe atunci un student absolvent al Universității de Stat din Pennsylvania, care lucra la un master în meteorologie. Primul său client a fost o companie de gaze din Pennsylvania. În timp ce își conducea compania, Myers a lucrat și ca membru al facultății de meteorologie din Penn State. Compania a adoptat numele „AccuWeather” în 1971.

AccuWeather are sediul în Ferguson Township, chiar în afara State College, Pennsylvania, cu birouri la 80 Pine Street din districtul financiar din Manhattan, pe lângă Wichita, Kansas și Oklahoma City, Oklahoma. La nivel internațional, AccuWeather are birouri în Montreal, Tokyo, Beijing, Seul și Mumbai.

03
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.