Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu până pe 27 octombrie 2024. Se schimbă destine

Săptămâna aceasta nu aduce mari diferențe față de cea precedentă, cu excepția intrării în zodia Scorpionului, care poate declanșa transformări semnificative. Spre finalul acestui tranzit, lucrurile ar putea suferi o schimbare radicală, de 180°. În jurul datei de 23 noiembrie ar trebui să ne pregătim pentru schimbări importante, atunci când energia va fi cea mai favorabilă pentru transformări majore, conform protv.ro. Video cu previziunile la final.

Pe 28 octombrie vom experimenta o energie deosebit de puternică, cu un efect aproape magic. Această perioadă marchează o aliniere între planurile noastre terestre și cele divine, sub o protecție puternică.

Este momentul ca oamenii să-și stabilească intențiile clare și să acționeze cu curaj pentru a manifesta ceea ce își doresc. Va fi o perioadă benefică pentru toți.

În ceea ce privește schimbările, Venus și Jupiter, cele mai favorabile planete, se află în această perioadă pe axa Gemeni-Săgetător. Cei care doresc să-și găsească norocul ar trebui să se apropie de un nativ din Gemeni sau Săgetător.

Berbec: Este o săptămână care te îndeamnă să îți afirmi independența și să acționezi cu curaj. Ai parte de noi oportunități, mai ales pe plan personal și profesional.

Taur: Beneficiezi de sprijinul lui Jupiter, ceea ce îți aduce stabilitate în relații și succes în plan profesional. Este o perioadă bună pentru a lua decizii legate de viitorul tău emoțional.

Gemeni: Sănătatea și familia sunt în prim-plan. Poți descoperi noi pasiuni care se pot transforma în surse de venit. Ai grijă la echilibrul între muncă și odihnă.

Rac: Concentrează-te pe evoluția ta profesională. Este momentul să depășești temerile și să îți asumi noi responsabilități. Ai parte de sprijin din partea superiorilor.

Leu: Vei simți nevoia să iei decizii clare pentru a trece peste provocări. Deciziile ferme te vor ajuta să faci față unor constrângeri, dar succesul va veni din efortul constant.

Fecioară: Aceasta este o perioadă de schimbare pentru tine. Începe cu pași mici, dar constanți, pentru a atinge transformări mai mari în viața personală și profesională.

Balanță: Anul karmic continuă, iar eclipsele din această perioadă te vor face să oscilezi între extreme. Ai nevoie de echilibru pentru a traversa cu succes provocările.

Scorpion: E o perioadă de tranziție emoțională. Este posibil să faci schimbări majore în carieră sau să iei decizii legate de locuință sau relocare.

Săgetător: Te vei concentra pe familie și aspectele casnice. Comunicarea cu cei dragi va fi importantă pentru a păstra armonia în această perioadă.

Capricorn: Este esențial să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Vei avea parte de schimbări semnificative care îți vor afecta ambele domenii.

Vărsător: Te afli într-o etapă de transformare majoră, influențată de Pluto. Este timpul să te adaptezi și să îți redefinești obiectivele pe termen lung.

Pești: Fii deschis la iluminare spirituală. Este o perioadă în care poți evolua profund dacă alegi să explorezi profunzimi ale subconștientului tău și să acționezi în direcția corectă.

016
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.