Media

A murit Constantin Cumpănă

E doliu în lumea presei. A murit jurnalistul Constantin Cumpănă la vârsta de 73 de ani. Se afla internat în spital, după ce a suferit un AVC.

Constantin Cumpănă era jurnalist de investigație, făcea parte din categoria vechilor jurnaliști din Constanța. A început să lucreze la ziarul Contrast, apoi la Telegraf, unde a fost șef al secției Eveniment. De asemenea, a scris “Tragedia navei Independenţa” şi “Amintiri despre o flotă pierdută”.

Constantin Cumpănă a murit la 73 de ani. Era internat în spital din cauza unui AVC.

Jurnalistul dobrogean a fost cunoscut ca un critic fervent al ÎPS Teodosie, conflictul dintre cei doi ajungând chiar în instanță. În urma disputelor, Teodosie i-a cerut jurnalistului daune morale, însă judecătorii din Constanța au respins recent această solicitare.

Constantin Cumpănă a fost un jurnalist de investigație pasionat și un activist devotat în căutarea adevărului. Una dintre cele mai importante lupte a fost cea împotriva acuzațiilor CNSAS, care susținea că ar fi colaborat cu Securitatea. În cele din urmă, instanța a stabilit că aceste acuzații nu erau fondate. Plecarea sa reprezintă o pierdere uriașă pentru jurnalismul de investigație și pentru cei care i-au admirat munca neobosită.

015
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.