Media

S-a aflat unde o duce Valeriu Gheorghiţă pe Monica Bîrlădeanu în luna de miere. Românii s-au suparat: „De unde are atâția…”

Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit pe 5 octombrie 2024, iar acum cei doi se pregătesc să plece în luna de miere. Mai precis, într-o vacanţă de lux, pe care o plănuiesc de mai mult timp!

Vacanţa de vis pe care o plănuiesc Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă. Actriţa a bifat deja prima apariție la TV după nunta cu celebrul medic şi a vorbit despre proiectele în care e implicată. La un moment dat a scăpat şi informaţia că vor merge într-o vacanță la munte, la schi.

„Am intrat și eu într-un proiect, până pe 18 noiembrie nu am timp liber, probabil fac niște mici călătorii, dar tot așa, în scop de serviciu să zice, în această perioadă și doar în țară. Dar cred că viața începe după… la sfârșit de noiembrie. După asta mă gândesc… schi, neapărat schi. Trebuie, păi, cum? Vine iarna și schiez!”, a declarat Monica Bîrlădeanu la Pro TV.

De altfel, cei doi au petrecut ultimul revelion într-o vacanță romantică la schi, în Italia. Au ales o destinație minunată, Munții Dolomiți, unde au putut să se bucure de peisaje spectaculoase și de o vreme perfectă pentru schi.

Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19, iar acum face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații. Este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase. A mai fost căsătorit şi are doi copii.

Monica Bîrlădeanu este mai mare decât Valeriu Gheorghiță cu trei ani. Actrița are 45 de ani, în timp ce soţul ei are 41 de ani.

Românii au reacționat negativ

Comentariile de pe rețelele de socializare ale știrea că cei doi pleacă în luna de miere, iar majoritatea sunt supărați se întreabă de unde atâția bani.

 

012
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.