Știri

Karma României în 2025! Psihologul și Numerologul Clarissa Damian face predicțiile

Anul 2025 se anunță plin de schimbări pentru țara noastră, potrivit analizei taro-numerologice. Nu va fi un an ușor și ne putem aștepta la răsturnări de situație. Despre toate acestea vorbește Clarissa Damian, scriitoare, numerolog și practician avansat EFT&Matrix Reimprinting, pentru CLICK!

Karma unui loc, un oraş, o ţară, este alcătuită din karma oamenilor care locuiesc acolo și karma celui care conduce acel loc, împreună.

Cu cât oamenii judecă mai mult conducătorul lor, cu atât karma locului se va amplifica. Cu cât oamenii doresc îndreptarea conducătorului, înţelepciune şi au apreciere faţă de pământul care îi susţine şi le-a facilitat naşterea, dezvoltarea, cu atât karma locului se va dizolva.

La fel cum orice om este dator să îşi rezolve şi dizolve propria karma, orice națiune trebuie să crească până la realizarea problemelor sale. Este vorba despre responsabilitatea colectivă a oamenilor.

Analizând taro-numerologic karma României, ne vom uita la data oficial recunoscută, 1 Decembrie 1918 şi la nume. Destinul României derivat din nume este 8, iar calea destinului este 13.

13 este cel mai puternic semn din numerologie. Având o cale a destinului 13 (a nu se confunda cu cifra destinului), România ca entitate este şi va fi în contiunuă schimbare. Nu se teme de risc, fiind în stare să o ia mereu de la capăt. La fel ca pasărea phoenix, moare într-un chip și renaște în altul. Existenţa sa sub toate formele este legată de transformare. În sens negativ, apare ca atenţionare agăţarea de lucruri care s-au terminat, incapacitate de a rupe legăturile şi de a ierta trecutul. Din punct de vedere al zilei sub semnul căreia se află, şi anume 1, karma României avertizează despre trădare. Este poate cea mai grea lecţie de trecut. Uitându-ne în istorie vedem că la acest capitol există recidivă.

România întotdeauna a fost puternic impactată de cifrele 4, 8, dar și 6, care face legătura dintre ele şi de ciclul de 13 ani.

Pornind de la anul 1918 şi urmărind ciclul de 13 ani, observăm

1931 – Romania a început să fie afectată de marea recesiune

1944 – lovitura de stat pe an personal 9, unde avem sfârşit de ciclu.

1957 – suma cifrelor este 22 – 4 – alegeri, comunistii câstigă cu 99% voturi, deoarece avuseseră grijă să rămână unicul partid, regimul reia colectivizarea.

1970 – suma cifrelor 8 – anul în care Romania se confruntă cu cele mai grave inundaţii

1983 – anul în care se raţionalizează şi mai mult mâncarea şi energia şi începe construcţia Casei Poporului

1996 – România trece printr-un test important: cel al alternanţei la putere

2009 – criza economică

În 2022 începe al 8 – lea ciclu de 13 ani pornit din 1918 – avem o influență puternică a karmei, dată de 8 și 4. Odată cu acest ciclu este momentul în care putem să ne ridicăm spectaculos, sau să reluăm același vechi tipar.

Cum? Prin faptul că suntem pe an personal 8 și ca destin 5 (după data oficială), trebuie să ne ridicăm stima de sine și să ne eliberăm de trecut, să învățăm lecția, să ieşim din tipare. Ce ne spune 8-ul? Că nu avem voie să judecăm, să avem convingeri despre nedreptate. Cu cât ne încredem mai mult în noi, în ceea ce suntem ca duh și nu mai dăm vina pe alții, adică ne împuternicim, cu atât mai mult vom putea urca şi vom putea să avem acces la schimbarea dată de 13. 13- Rahu – are o forță uriașă, el poate oferi o perspectivă unică asupra lumii, deosebit de benefică pentru evoluția conștiintei umane. Pentru aceasta, noi trebuie să ne dezvoltam o mentalitate mai putin critică și să fim mai încrezători (în loc de nimic nu se poate face aici, ceilalţi decid pentru noi). Să învatam să ne apreciem unii pe ceilalti și să ne cultivăm obişnuinţa de a decide independent, să învăţăm să avem curaj în a spune da şi nu.

Citește continuarea pe CLICK!

039
Cristiana Furtuna
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.