Știri

Nu numai poftele de gravidă vă pot surprinde

Sarcina aduce multă bucurie, dar vă poate surprinde în același timp. Faceți parte din categoria graviduțelor norocoase? Atunci citiți în contiunare la ce ar trebui să vă așteptați, în afară de poftele specifice din timpul sarcinii.

Este bine cunoscut faptul că o femeie este capabilă să mănânce în timpul sarcinii chiar și o prăjitura cu un castravete murat. Cu toate acestea, ați putea fi surprinsă de multe alte situații și nevoi. Acestea depind de fiecare femeie, dar și de cât de avansată este sarcina. Acestea se asociează cu următoarele categorii.

 

 

Îmbrăcăminte pentru gravide

Primul lucru care se modifică în viața unei femei însărcinate este corpul ei și odată cu acesta și proporțiile acestuia. Deci, cu siguranță veți avea nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte nouă. Majoritatea femeilor nu vor observa mari schimbări încă primul trimestru, dar odată cu debutul celui de-al doilea trimestru, ar trebui să vă completați și să vă extindeți garderoba. Pe măsură ce burta crește, veți avea nevoie de mai multe feluri de îmbrăcăminte – de la lenjerie intimă, tricouri și pantaloni până la pulovere și jachete.

 

O pereche de pantofi nouă nu este absolut necesară, deoarece dimensiunea picioarelor nu ar trebui să se schimbe. Cu toate acestea, spre sfârșitul sarcinii, se întâmplă adesea ca picioarele să fie mai umflate și veți avea nevoie de pantofi mai mari și mai confortabili. În timpul sarcinii, cu siguranță veți prefera pantofii mai siguri și mai confortabili și veți înlocui pantofii cu toc cu o perechce de teniși.

 

Pontul nostru: Pe www.modivo.ro veți găsi o gamă largă de haine și încălțăminte de maternitate și nu numai. Utilizați coduri reducere Modivo pentru a economisi.

În cazul în care aveți nevoie și de o pereche de ochelari de soare nouă atunci cu siguranță s-ar putea să vă intereseze un voucher Lensa pentru a cumpăra mai ieftin

 

Alimentație sănătoasă și exerciții

Este un fapt bine cunoscut că un stil de viață sănătos pentru o femeie însărcinată este cea mai bună bază pentru a avea un copil sănătos. Prin urmare, încercați să vă mențineți în formă. O dietă echilibrată și o mulțime de vitamine, precum și exercițiile fizice, sunt importante.

Deoarece în sarcină există o nevoie mai crescută de anumite minerale și vitamine, consumul de legume și fructe este adesea insuficient. Sub formă de suplimente nutritive, este necesar să se completeze în principal fierul, zincul, vitaminele C și D și magneziul. Puteți cumpăra aceste produse separat sau ca un întreg complex de vitamine destinate femeilor însărcinate.

Fiecare femeie însărcinată ar trebui, în funcție de starea sa de sănătate, să facă mișcare eventual și câteva exerciții. În special foarte potrivite sunt plimbările și exercițiile ușoare, cum ar fi yoga sau pilates. Dacă nu va-ți antrenat până acum, faceți rost de o saltea pentru exerciții și puteți începe. În etapele ulterioare ale sarcinii, vă recomandăm să faceți exerciții cu o minge fitness care este un instrument excelent pentru ameliorarea durerii de spate sau a picioarelor în timp ce stați sau pentru a calma bebelușul din burtică prin legănare ușoară.

 

Somnul

Somnul în timpul sarcinii este extrem de important, deoarece corpul se regenerează și se odihnește. Cu toate acestea, femeile gravide de multe ori nu se pot bucura de un somn așa cum și-ar dori sau ar avea nevoie. Cea mai frecventă problemă este găsirea unei poziții adecvate, deoarece burta în creștere devine incomodă sau doare spatele. Vă recomandăm să cumpărați așa-numita perna pentru alăptare, care vă permite să vă sprijiniți spatele, piciorul, capul și astfel somnul este mai confortabil. De asemenea, puteți folosi perna atunci când veți alăpta bebelușul. De asemenea, puteți lua în considerare și cumpărarea unei saltele mai bune, care poate fi și motivul pentru care calitatea somnului nu este una bună.

Femeile gravide au adesea nasul înfundat și dificultăți de respirație, mai ales noaptea. Vă recomandăm preparate cu sare de mare și, de asemenea, de ex. umidificator care îmbunătățește respirația. Un umidificator este ceva pe care cel mai probabil l-ați cumpăra și după nașterea unui copil.

 

Nu uitați că, indiferent dacă vă confruntați cu o sarcină fără probleme majore sau poate vă deranjează ceva, este o perioadă care este unică și care nu se va repeta. Așadar, bucurați-vă din plin de ea.

 

 

058
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.