Știri

Trucul care te ajută să adormi mai ușor. Ce trebuie să pui neapărat sub lenjeria de pat

Dacă vrei să te bucuri de un somn ușor, dar și odihnitor, atunci trebuie neapărat să încerci acest truc. Doar trebuie să pui ceva sub lenjeria de pat.

Somnul este esențial pentru o mai bună funcționare a organismului, dar și a creierului.

Studiile au demonstrat că lipsa somnului poate favoriza declanșarea anumitor boli și de asemenea, poate duce și la stări de anxietate și chiar și depresie.

Grijile, dar și stresul ne pot afecta însă somnul și ce putem să facem în astfel de situații? Există însă mai multe trucuri care te pot elibera și te pot ajuta să adormi mult mai repede.

Unul dintre ele este legat de săpun. Mai exact, tot ce ai de făcut este să pui o bucată de săpun sub lenjeria de pat și vei observa cum adormi mult mai ușor. Poți opta pentru un săpun cu miros de lavandă, o plantă care are un efect calmant și totodată relaxant.

Dincolo de stres și de o viață agitată însă, asigură-te că motivele pentru care nu adormi nu sunt unele medicale, pentru că lipsa somnului poate declanșa la rândul ei și mai mult stres, mulți ajungând să se întrebe de ce nu pot să adoarmă.

De sindromul picioarelor neliniștite ai mai auzit până acum? Aceasta este o tulburare de somn des întâlnită, despre care mulți nu știu detalii despre ea. Practic, este vorba despre o nevoie incontrolabilă de a ne mișca partea inferioară a pictorilor.

0142
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.