Știri

Ce avere are Cătălin Scărlătescu, de la America Express. Te așteptai?

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari chefi din România și toată lumea îl apreciază și de când este jurat la Chefi la cuțite, emisiune difuzată pe Antena 1. Mulți îl cunosc pe celebrul chef, însă doar foarte puțini știu ce avere are acesta. Te așteptai vreodată la asta?

Te-ai întrebat vreodată ce avere ale Cătălin Scărlătescu, dar și ce face cu ea? Ei bine, noi îți putem spune totul despre averea pe care o are concurentul de la America Express – Drumul Aurului.

În urmă cu câteva luni, Cătălin Scărlătescu a fost invitatul lui Speak în podcast-ul pe care îl realizează pe pagina sa de YouTube, iar pe atunci a vorbit despre averea pe care o are și despre modul în care și-a cheltuit el toți banii strânși o viață.

Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că banii pe care i-a strâns de-a lungul timpul s-au dus pe investiții, dar și pe cheltuielile majore pe care le-a dat pe mâncare, băutură, vacanțe. el a cheltuit bani pe cărți de bucate, iar asta tot pentru cariera pe care o are.

„Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile”, a declarat celebrul chef atunci.

De asemenea, concurentul de la America Express a mai spus atunci că știe multe locuri exclusiviste în țări străine, unde o noapte de hotel costă nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 de euro pe noapte.

„Te duc în lumea asta în niște locuri, când intri înăuntru vine șampania pe masă. În Bretania, e un hotel unde dacă vrei să stai e 3.000 pe noapte, dar sus la bar, când am ajuns, ăia știau cum mă cheamă cu nume și prenume”, a mai adăugat acesta.

Atunci când nu are noroc și are ghinion, Cătălin Scărlătescu are un secret. Ei bine, într-o ediție de la America Express, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au avut deloc noroc atunci când au făcut autostopul. Când au văzut că nu se oprește nici măcar o mașină, celebrul chef a precizat că trebuie să schimbe ceva la el ca să aibă noroc la oprirea mașinilor.

Astfel, juratul de la Chefi la cuțite și-a dat tricoul jos de pe el, și-a luat din ghiozdan alt tricou și l-a îmbrăcat imediat. Imediat cum și-a schimbat tricoul, Cătălin Scărlătescu a reușit să oprească o mașină, care i-a luat direct pe el și pe Doina Teodoru să îi ducă la destinația unde au avut nevoie pentru următorul joc din cursă.

0160
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.