Știri

Top 3 jachete pentru bărbați de care ai nevoie în garderoba ta!

Jachetele bărbătești la modă sunt modele care vor oferi ținutelor tale un caracter deosebit. Culori puternice, croieli originale și mult confort – astfel de jachete de tranziție pentru bărbați vor domni în această primăvară!

Te întrebi ce jachete de primăvară vor cuceri în acest sezon? Designerii se concentrează în special pe culoare și confort! Nu știi ce ar trebui să iei în considerare atunci când îți completezi garderoba? Cu siguranță merită să îți îndrepți atenția spre modele și culori puternice, căci designerii vor să ofere energie și să îți înveselească primăvara, oferind îmbrăcăminte exterioară în nuanțe aprinse. Jacheta de primăvară pentru bărbați la modă nu este doar un model bomber universal sau o geacă de blugi cu glugă în stil sportiv, ci și modele mai elegante, potrivite pentru ținute smart casual și office.

Jacheta bomber preppy: cea mai la modă jachetă bărbătească pentru acest sezon!

Acest design nu se demodează! Care este cea mai la modă jachetă de primăvară pentru bărbați pentru sezonul 2022? Este o jachetă bomber așa cum vei găsi pe site-ul https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Geci-barbati_Geci-de-primavara-12635.html – căci este universală și atemporală. Anul acesta, designerii o oferă în toate culorile și modelele. O poți găsi în culori puternice și cu diferite inscripții sau cu croiuri mai discrete à la preppy. Acestea sunt, de exemplu, modele în nuanțe de maro, vișiniu, bej sau modele de piele neagră. Un lucru este sigur – o jachetă bomber – fie într-o versiune strălucitoare de culori și modele, fie una mai clasică, este o modalitate simplă de a adăuga caracter stilizărilor tale de primăvară!

Jachete bărbătești în versiunea oversized

Apreciezi confortul și stilul? O să-ți placă jacheta parka în culori originale și material ușor transparent, care amintește de îmbrăcămintea de box. Oricum, la putere sunt modelele oversized, la fel ca și în cazul modei feminine. Vei găsi printre modele și propuneri în stil militar în mărimi mari sau în stilul unei cămăși oversized. Poți potrivi cu ușurință astfel de articole de îmbrăcăminte de tranziție stilului tău. Tendințele pentru primăvara și vara arată că jachetele de primăvară la modă, elegante pentru bărbați și modelele sport de acest tip pot fi purtate în seturi smart casual, ținute streetwear, dar și în stiluri mai clasice.

Jachete sport – un must have pentru această primăvară

Jachetele sport pentru bărbați  din magazinul Bolf sunt și ele extrem de populare în acest sezon. Modelele de primăvară sunt în primul rând modele supradimensionate de tranziție de diferite tipuri. Pe lângă jachetele bomber, foarte populare sunt și jachetele matlasate de primăvară pentru bărbați cu un aspect foarte modern, jachetele de vânt ușoare sunt și ele la modă, dar și jacheta tip cangur, extrem de confortabilă, va fi o alegere bună. Semănând cu un hanorac sau o pelerină lejeră, acest model va arăta grozav într-o variantă colorată, dar și în alb. O propunere foarte extravagantă este și o jachetă de primăvară din piele pentru bărbați. Negrul sau portocaliu suculent va conferi stilului pentru primăvara 2022 un aspect avangardist la modă. Jachetele camo pentru bărbați și modelele în stil militar sunt și ele modele de jachete demne de luam în seamă. Modelele cu o mulțime de buzunare, jachetele de primăvară pentru bărbați spațioase, cu glugă și în culori naturale vor fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru primăvară.

0104
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.