Știri

Tavi Clonda a mers la spital cu mama lui. De ce a ajuns soacra Gabrielei Cristea pe mâinile medicilor: „Să avem grijă de părinții noștri” / VIDEO

Tavi Clonda a anunțat în mediul online că a mers cu mama lui la spital. De ce a ajuns soacra Gabrielei Cristea pe mâinile medicilor. Ce a postat artistul pe o rețea de socializare alături de femeia care i-a dat viață.

Tavi Clonda se bucură de o familie frumoasă și împlinită alături de Gabriela Cristea. Artistul are mare grijă să îi fie alături mamei lui atunci când femeia are nevoie de ajutorul lui. Ce a postat soțul prezentatoarei TV pe o rețea de socializare.

După cum bine știm cu toții, Tavi Clonda este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. De data aceasta, soțul Gabrielei Cristea a postat în secțiunea de InstaStory un videoclip prin intermediul căruia a anunțat că a mers la spital alături de mama lui.

Tavi Clonda a ținut să precizeze că mama lui a fost la un control amănunțit și este bine. Femeia care i-a dat viață artistului trebuie să revină din nou la medic pentru a face analize. Artistul i-a sfătuit pe fanii lui să aibă grijă de părinții lor.

„A venit mama la București și am fost la control cu ea. Ce să facem? Mai trebuie să avem grijă și de părinții noștri. Am fost la control și suntem un pic obosiți, dar important e că ești bine, mamă, și că am fost la niște medici extraordinari. (…) Sper că ți-a plăcut și că ți-a prins bine. Acum o să ai și niște analize de făcut, că așa e treaba, dar important e că avem grijă și de părinții noștri pentru că și ei au grijă de nepoți”, a mărturisit Tavi Clonda, pe InstaStory.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Gabriela Cristea se poate baza oricând pe soțul ei când vine vorba de creșterea fetițelor. Tavi Clonda este foarte implicat în viața de familie și se împarte de minune între viața personală și carieră.

Fără doar și poate, Tavi Clonda este un tată model pentru fetițele lui și are mare grijă să fie un sprijin pentru întreaga familie, inclusiv pentru mama lui, pe care o ajută de fiecare dată când are ocazia.

Tavi Clonda se bucură de o familie frumoasă și împlinită alături de Gabriela Cristea, femeia în brațele căreia și-a găsit fericirea.

083
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.