Media

Deea Maxer își exprimă sentimentele în versuri! Poezia pe care a scris-o fosta soție a lui Dinu: „Așterne-mi liniștea” / FOTO

După despărțirea de soțul ei, Dinu Maxer, Deea și-a exprimat sentimentele în versuri, astfel că a postat pe contul ei personal de Instagram o poezie. Deea Maxer și-a impresionat fanii cu versurile pline de profunzime, dar și emoționante.

Deea Maxer nu trece printr-o perioadă tocmai ușoară din viața ei, asta pentru că a divorțat de soțul ei, Dinu Maxer, după 18 ani de relație. Deea Maxer și-a exprimat gândurile și sentimentele în versurile unei poezii scrise chiar de ea.

Deea Maxer și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu o poezie în care și-a exprimat sentimentele. Deea Maxer a ales să își înceapă ziua cu versurile emoționante, după divorțul de soțul ei care a avut loc în urmă cu câteva zile.

”Colorează-mi cerul gri / Așterne-mi liniștea în vene / Sufletul nu-mi înnegri / Fă-mi din vise-n nori, desene.”, sunt versurile scrise de Deea Maxer.

Deea și Dinu Maxer au divorțat!

Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate după 18 ani de relație. Cei doi au divorțat în urmă cu câteva zile la notar, iar Dinu Maxer a mărturisit care este motivul pentru care s-au separat.

”Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea.

La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maysa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică.”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV, după divorțul de partenera lui.

0124
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.