Știri

Mioara Velicu este răvășită de durere! Nu se mai oprește din plâns

În 2013, soțul Mioarei Velicu s-a stins din viață, iar artista a rămas cu o mare durere în suflet. Interpreta de muzică populară i-a organizat parastasul bărbatului pe 1 aprilie, ziua în care a murit. Tot în această săptămână, se împlinește un an de când a murit fratele artistei.

În urmă cu 10 ani, soțul Mioarei Velicu s-a stins din viață. Anii au trecut, dar durerea este aceeași.

Interpreta de muzică populare recunoaște că nu îi este deloc ușor fără partenerul său, care i-a fost mereu un sprijin.

Declarațiile emoționante ale Mioarei Velicu despre soțul său

Interpreta de muzică populară a fost căsătorită cu Nicolae Martinescu, iar bărbatul a murit pe 1 aprilie 2013.

Mioara Velicu îi simte și acum lipsa soțului său și a organizat un parastas. Săptămâna aceasta, s-a împlinit un an de la moartea fratelui Mioarei Velicu.

„S-au împlinit 10 ani chiar pe 1 aprilie, chiar așa a și căzut. Dumnezeu să îl odihnească și mă gândeam la ziua asta de 1 aprilie, care este Ziua Păcălelilor. N-a fost să fie așa pentru el și mi-e dor de el și Dumnezeu să îl țină în lumină și să-mi facă și mie un locșor acolo în Rai. Chiar la margine dacă ar fi, acolo să fiu. Pe urmă, săptămâna viitoare, pe 8 aprilie, îi fac fratelui meu, care a împlinit un an de zile și sunt tot timpul așa între parastase”, a spus Mioara Velicu, la Antena Stars.

Interpreta de muzică populară își dorește ca nepoata sa să devină mamă

În cadrul aceluiași interviu, Mioara Velicu a mai spus că își dorește ca nepoata sa, care s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut, să îi dăruiască un nepot. Ba mai mult, interepta de muzică populară își dorește să le cânte la botez.

„M-am rugat la Dumnezeu ca nepoata mea să se mărite. Și s-a măritat. A avut anul trecut în septembrie nunta. Am fost cea mai mândră bunică. I-am cântat la nuntă. Nu mi-a dat nimic, dar mi-a spus că la botez, o să îmi dea dublu. O să fiu foarte fericită”, a mai spus interpreta de muzică populară.

0102
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.