Știri

Mioara Velicu este răvășită de durere! Nu se mai oprește din plâns

În 2013, soțul Mioarei Velicu s-a stins din viață, iar artista a rămas cu o mare durere în suflet. Interpreta de muzică populară i-a organizat parastasul bărbatului pe 1 aprilie, ziua în care a murit. Tot în această săptămână, se împlinește un an de când a murit fratele artistei.

În urmă cu 10 ani, soțul Mioarei Velicu s-a stins din viață. Anii au trecut, dar durerea este aceeași.

Interpreta de muzică populare recunoaște că nu îi este deloc ușor fără partenerul său, care i-a fost mereu un sprijin.

Declarațiile emoționante ale Mioarei Velicu despre soțul său

Interpreta de muzică populară a fost căsătorită cu Nicolae Martinescu, iar bărbatul a murit pe 1 aprilie 2013.

Mioara Velicu îi simte și acum lipsa soțului său și a organizat un parastas. Săptămâna aceasta, s-a împlinit un an de la moartea fratelui Mioarei Velicu.

„S-au împlinit 10 ani chiar pe 1 aprilie, chiar așa a și căzut. Dumnezeu să îl odihnească și mă gândeam la ziua asta de 1 aprilie, care este Ziua Păcălelilor. N-a fost să fie așa pentru el și mi-e dor de el și Dumnezeu să îl țină în lumină și să-mi facă și mie un locșor acolo în Rai. Chiar la margine dacă ar fi, acolo să fiu. Pe urmă, săptămâna viitoare, pe 8 aprilie, îi fac fratelui meu, care a împlinit un an de zile și sunt tot timpul așa între parastase”, a spus Mioara Velicu, la Antena Stars.

Interpreta de muzică populară își dorește ca nepoata sa să devină mamă

În cadrul aceluiași interviu, Mioara Velicu a mai spus că își dorește ca nepoata sa, care s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut, să îi dăruiască un nepot. Ba mai mult, interepta de muzică populară își dorește să le cânte la botez.

„M-am rugat la Dumnezeu ca nepoata mea să se mărite. Și s-a măritat. A avut anul trecut în septembrie nunta. Am fost cea mai mândră bunică. I-am cântat la nuntă. Nu mi-a dat nimic, dar mi-a spus că la botez, o să îmi dea dublu. O să fiu foarte fericită”, a mai spus interpreta de muzică populară.


Ai nevoie de orice tip de asigurare: calatorii, pentru masina, pentru casa? Suna la 0723955818 si ai oferte speciale! Daca ai intrebari poti suna sau sa ne scrii direct pe whatsapp la numarul 0723955818

Adrian Dragomir
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.