Știri

Delicii dulci pentru o zi frumoasă de primăvară

Acadele delicioase, dropsuri și inimi de zahăr, atmosfera potrivită cu care să întâmpini o zi frumoasă de primăvară, iar aceste elemente pot fi toate regăsite în captivantul slot Sweet bonanza. Slotul îți asigură traseul sigur într-o aventură plină de surprize dulci și de rulaje care parcă nu se mai opresc.

Dacă încă nu crezi, accesează slotul Sweet bonanza și vei observa imediat un cadru plin de dulciuri delicioase, fiind un slot creat de cei de la Pragmatic play, un slot inovator și care conține simboluri de fructe și bomboane. Slotul este structurat pe șase role și cinci rânduri, iar simbolurile nu se învârt ca la un slot normal, ci cad, iar simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele care ajung în ecran tot prin cădere. Slotul de păcănele Sweet Bonanza online seamănă foarte mult cu Candy Crush sau alte jocuri de tip ”tile-matching”. 

În ceea ce privește gama de simboluri, Sweet bonanza ne prezintă fructe savuroase precum mere, prune, pepeni, struguri și banane, dar și cu dulciuri cărora nu le poți rezista cum ar fi inimi de zahăr, acadele și dropsuri. Toate aceste simboluri se îmbină în modul colapsabil de formare a tot ce înseamnă câştiguri în jocul Sweet Bonanza. De fiecare dată când apar pe ecran între 8 şi 12+ simboluri de acelaşi fel, dispar şi lasă loc unora noi. Procedeul se repetă iarăși până în momentul în care nu mai există alte combinaţii câştigătoare pe ecran. Dar ce așteaptă cel mai mult gamblerii la slotul Sweet Bonanza este pictograma Scatter din slot, și anume o acadea colorată în alb și roșu, acadele care pot pica oriunde pe role. Pe lângă fructe și dulciuri, alte simboluri apreciate de gambleri la slotul Sweet Bonanza sunt micile bombe pe care există inscripționate multiplicatori. În timpul specialei, aceste simboluri explodează la o combinație câștigătoare și creează o atmosferă plăcută cu grafica dinamică și câștigurile acționate prin aceste bombe cu multiplicatori. Modul Miză Specială îți oferă posibilitatea de a câștiga mai multe credite și runde gratuite. Șansele de a câștiga jocuri gratuite în timpul acestui mod sunt dublate. În plus, dacă nimerești o formație câștigătoare, vei primi mai multe credite. 

Slotul este capabil să transpună pasionații de jocuri într-un tărâm fantezist plin de culoare, unde totul este relaxant și te face să te simți exact ca un copil într-un magazin de dulciuri, iar această atmosferă poate fi observată de la primul SPIN. Imaginea de fundal te poartă cu gândul la un tărâm relaxant unde totul e roz, de parcă Pământul ar fi o imensă bilă de vată de zahăr. Funcția este construită în așa fel încât permite multă emoție – când vezi o bombă de zahăr cu multiplicator masiv lovind rolele, trebuie mai întâi să aștepți ca funcția Tumble să își urmeze cursul, în timp ce speri ca aceasta să crească cât mai mult posibil, știind că va primi tratamentul de multiplicator odată ce se va finaliza. 

Sweet bonanza impresionează și prin coloana sonoră care creează o atmosferă idilică și pare a fi cea care ar putea fi ascultată în cele mai bune momente de relaxare. Acest lucru conferă o stare de spirit fericită prin accesarea acestui joc și te face să te simți ca într-un loc plin de veselie. Simbolurile aterizează pe role cu un trosnet, care îi dă jucătorului un sentiment de abundență. În spatele rolelor, un peisaj magic de bomboane pare a fi un vis din copilărie. Un cer albastru cu nori pufoși și albi în derivă completează lumea fantastică. Jucătorii sunt lăsați să exploreze decorul exotic de bomboane și culoare.

Slotul este în măsură să îți asigure delicii dulci pentru o zi frumoasă de primăvară, adunând laolaltă jucătorii împătimiți, dar și pe cei începători și introducandu-i imediat în atmosfera prietenoasă a jocului. Iar distracția și relaxarea continuă de oriunde te-ai afla pentru că platformele operatorilor de jocuri îți oferă posibilitatea de a accesa slotul de pe orice dispozitiv, fie el desktop, tabletă sau telefon, putând fi accesat din orice browser. 

 

0142
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.