Știri

Ultimele tendințe – îmbrăcăminte la modă pentru acest sezon

Anul 2023 aparține tendințelor curajoase, creativității, feminității, dar și confortului. În continuare, sunt foarte apreciate ținutele neutre, pantofii sport și tenișii, dar și purtarea blugilor la o varietate de ocazii. Dar în acele zile în care simțiți nevoia de o ținută mai atrăgătoare, puteți opta pentru blugi cu croială amplă, pentru blugi colorați, pentru piese vestimentare în nuanțe minunate de violet, verde sau albastru, dar și pentru ceasuri, bijuterii și alte accesorii metalice.

Iată ce ținute la modă puteți adopta în acest sezon:

Ținute confortabile și stilate – cum le putem obține?

Deși anul 2023 este caracterizat de apariția unor noi tendințe, articolele vestimentare esențiale rămân baza oricărei garderobe. Chiar dacă anul acesta se poartă culori îndrăznețe precum violet, mov, verde sau albastru deschis, piesele de bază neutre vor alcătui cea mai mare parte a ținutei. La servici, puteți purta o bluză albă cu decolteu în V care vă poate alungi silueta, mai ales dacă o combinați cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Pentru a vă măguli silueta, așezați ușor bluza în pantaloni. Puteți purta o pereche de blugi cu croială amplă sau o pereche de pantaloni într-o nuanță modernă, precum albastru. În timpul liber, puteți înlocui bluza cu decolteu în V cu un tricou confortabil, pe care îl puteți purta la aceeași pereche de blugi sau de pantaloni. Veți găsi pe https://answear.ro/m/guess/femei/imbracaminte/tricouri topuri și tricouri confortabile, din materiale premium, într-o varietate de culori la modă. La rândul său, sacoul este o altă piesă vestimentară care nu se va demoda niciodată, asemeni blugilor sau pantalonilor chino. În anul 2023, puteți reinventa o ținută clasică. Purtați blugii negri preferați cu o bluză albă și un sacou într-o culoare vibrantă. Puteți opta pentru un sacou într-o culoare vedetă, cum ar fi violet liliachiu, albastru sau verde lime. O altă tendință populară este cea metalică, așa că puteți opta pentru un sacou cu nasturi sau elemente metalice. Veți obține astfel o ținută confortabilă, stilată și ideală pentru diminețile răcoroase. 

Ținută casual  la modă – ce piese vestimentare include?

Dacă stilul preferat este cel casual, dar nu doriți nici să renunțați la stil, atunci aliatul perfect este denimul. Cu o pereche de blugi care vă avantajează, puteți oricând să obțineți o ținută grozavă, chiar dacă nu dispuneți de prea mult timp. Asortați-vă blugii negri preferați în croială slim sau straight la un tricou grafic și la o cămașă din bumbac sau din denim. Optați pentru tricouri Tommy Hilfiger damă dacă preferați calitatea și durabilitatea. Lăsați cămașa descheiată pentru ca tricoul să iasă în evidență și completați-vă ținuta cu o pereche de pantofi sport. Veți obține astfel o ținută confortabilă și versatilă, potrivită atât pentru ieșiri cu prietenii, dar și pentru cumpărături și alte activități. 

Cum puteți obține o ținută feminină?

În 2023, feminitatea este mai importantă ca oricând. Tocmai pentru a sărbători feminitatea, designerii propun imprimeuri florale, rochii maxi, piese vestimentare din mătase fine, dar și articole de îmbrăcăminte ușor transparente, din dantelă sau cu broderie. Bijuteriile și accesoriile metalice sunt la modă, așa că vă puteți completa ținuta feminină cu ceasuri Guess damă și cu alte bijuterii aurii sau argintii. În zilele mai răcoroase, puteți purta o pereche de blugi evazați, un cardigan, o eșarfă colorată și un ceas. În acele după-amiezi cu soare și căldură, purtați o fustă midi florală cu o bluză sau un tricou într-o nuanță complementară și completați această ținută cu o pereche de pantofi sport, teniși sau cu o pereche de sandale cu talpă joasă. 

078
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.