Știri

Avantajele bonusurilor online

Având în vedere concurența uriașă a furnizorilor de cazinouri online, nu este surprinzător că niciun operator nu se poate lipsi de un bonus profitabil. Dar cum funcționează exact bonusurile de cazinou și ce tipuri există? Un bonus de cazinou online nu este, practic, altceva decât un mulțumire pentru înregistrare sau pentru loialitatea clientului. Este un plus pe care cazinoul îl oferă jucătorilor pentru a-i încuraja pe aceștia să joace.

Toate bonusurile de cazinou online sunt concepute pentru a ajuta jucătorii să reușească în timpul jocurilor de noroc. Fiecare tip de bonus funcționează diferit și aduce beneficii diferite utilizatorilor. Află din acest articol tot ce trebuie să știi despre bonusurile de la cazinourile online!

Bonusuri de bun venit

Un bonus de bun venit este o ofertă exclusivă pentru jucătorii noi. De cele mai multe ori bonusul este de 100%, așadar în acest caz prima depunere va fi dublată până la o limită stabilită. De exemplu, un bonus de bun venit de 100% până la 700 RON înseamnă că dacă alegi să depui 200 RON, în contul tău vor apărea 400 RON.

Poate cea mai populară și mai căutată promoție de bun venit este cea care constă într-un bonus fără depunere. Uneori există și posibilitatea ca jucătorii noi dintr-un cazinou online să primească credit de joc fără a face o depunere. Sumele nu sunt de obicei mari, dar un bonus de cazinou fără depunere poate fi foarte valoros.

Pe lângă cele două tipuri de promoții discutate mai sus, există și cazinouri care în pachetul de bun venit adăugă și un anumit număr de rotiri gratuite. Acestea sunt, de obicei, disponibile la un singur joc sau la întreaga ofertă de jocuri creată de un anumit producător.

Programe de loialitate

Nu numai jucătorii noi pot profita de ofertele bonus atractive la cazinou, ci și cei care petrec mult timp pe platformă. Unele cazinouri au oferte mult mai bune pentru clienții fideli, așa că merită să verifici dacă operatorul la care joci are un program de loialitate și ce oferă. Unele cazinouri oferă bonusuri aleatorii, în timp ce altele acordă puncte de fidelitate pentru fiecare depunere. Punctele pot fi răscumpărate ulterior pentru rotiri gratuite sau bonus în numerar.

În prezent, programele de loialitate sunt aproape cea mai importantă caracteristică care deosebește un cazinou bun. Pe scurt, programele de loialitate fac exact ceea ce crezi tu – recompensează jucătorii pentru loialitatea lor față de un anumit cazinou online.

Recompense pentru depuneri

Prima depunere în contul de jucător este de obicei recompensată cu credit suplimentar pentru jocuri. Cu toate acestea, unii furnizori de jocuri de noroc merg și mai departe și oferă, de asemenea, bani bonus pentru a doua și chiar pentru a treia depunere. Acest tip de bonus de reîncărcare este conceput pentru a recompensa jucătorii fideli sau pentru a încuraja jucătorii inactivi să facă o nouă depunere.

Aceste bonus este de obicei mai mic decât un bonus clasic de bun venit, dar urmează același principiu, ceea ce înseamnă că primești un anumit procent din banii pe care îi depui. Cu toate acestea, acest sold suplimentar este supus anumitor cerințe de pariere, care variază de la furnizor la furnizor.

Bonus de potrivire

Acest tip de bonus este implementat în multe cazinouri online și se referă la dublarea primei depuneri dintr-o lună. Desigur, aceste aspecte pot fi diferite și se pot referi la primele depuneri efectuate într-o anumită zi sau într-un anumit interval. În orice caz, promoțiile de acest gen îți vor aduce mai mulți bani atunci când depui și, astfel, îți vor crește și șansele de câștig.

Cu toate acestea, bonusurile de potrivite pot lua și alte forme – cum ar fi rotiri gratuite și cashback. Promoțiile de acest gen pot fi găsite în secțiunea de bonusuri a cazinoului respectiv și pot fi adăugate periodic.

Concluzie

Cazinourile online acordă o atenție deosebită bonusurilor de bun venit, deoarece majoritatea jucătorilor aleg o platformă în funcție de acest aspect. Însă, foarte importante sunt și promoțiile periodice care au puterea de  a face un utilizator să rămână mult timp pe platformă.

Aproape orice bonus disponibil la cazinourile online va și avea anumite cerințe de pariere de care trebuie să ții cont. Este recomandat ca, înainte de a activa un bonus, să citești cu atenție secțiunea de Termeni și Condiții.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.