Știri

Mioara Roman a murit

Mioara Roman a murit. Fosta soţie a primului premier al României după Revoluţie, Petre Roman, s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani.

Mioara Roman s-a stins din viață, noaptea trecută, la vârsta de 83 de ani, chiar la azilul din Snagov unde era internată de câteva luni. Potrivit unor surse, decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Anunțul a fost făcut chiar de fiica ei, Oana Roman, pe o rețea socială.

Mioara Roman, pe numele ei de fată, Mioara Georgescu, a fost prima șotie a primului premier al României, după Revoluţie, Petre Roman. Împreună au avut o fată, Oana Roman. Cei doi au fost împreună timp de trei decenii, divorțând în anul 2007.

În ultima perioadă din viață, Mioara Roman a avut grave probleme de sănătate.

Jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă şi civilizație arabă, fosta soţie a lui Petre Roman şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare.

Mioara Roman suferea de o formă gravă de Parkinson, dar şi de o degenerare neurocognitivă.

Pentru a-i oferi în permanență îngrijirea de care are nevoie, Oana Roman a decis să îşi ducă mama la un azil de lux din Snagov, unde primea toată îngrijirea de care avea nevoie, și era vizitată frecvent de fiica și de nepoata ei.

Oana Roman, mesaj sfâşietor după moartea Mioarei Roman: „Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Tot ce sunt îţi datorez”

Oana Roman trece prin momente extrem de grele. Mioara Roman, mama acesteia, s-a stins din viață.

Oana Roman trece prin momente foarte grele. Vedeta este în doliu, după ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de aceasta în mediul online.

„Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu!

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, este mesajul publicat de Oana Roman, pe pagina sa de Facebook.

0172
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.