Magazin

Zodia căreia i se deschide o nouă cale! Viața ei se poate schimba total. Minerva, previziuni complete

Minerva spune că o zodie poate să își schimbe viața total. O nouă cale i se deschide, iar odată cu ea vin și numeroase oportunități interesante. 

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul complet pentru următoarele săptămâni. Vine o perioadă cu adevărat specială pentru o zodie, până pe 15 martie.

Conform horoscopului prezentat de Minerva, este vorba despre Vărsători. Nativii acestei zodii pot într-adevăr să atragă câteva tensiuni în următoarele zile.

Vor să se impună, dar nimic nu le iese. În prim parte a lunii martie însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Apar oportunități imense, dar noi căi care le pot schimba viața, evident, în bine.

„Vărsătorii sunt determinați să-și evidențieze superioritatea, ceea ce ar putea genera conflicte în viața lor de zi cu zi, mai ales că opiniile lor pot fi contestate de ceilalți. Această atitudine poate conduce la certuri și tensiuni. Ei sunt concentrați exclusiv pe propriile dorințe, iar acest lucru poate deschide calea către noi experiențe și oportunități în viața lor”, spune Minerva.

Minerva, sfat extrem de important pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Pești, astrologul aduce vești de asemenea extrem de bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc o propunere extrem de interesantă pe plan profesional.

Sunt creativi, iar valorile lor sunt recunoscute și de ceilalți. Atenție însă la posibile accidentări, pentru că pe acest plan lucrurile nu stau chiar așa de bine.

„Peștii ar putea fi surprinși cu o propunere neașteptată în domeniul lor profesional. Capacitatea lor creativă poate fi pusă în valoare în acest interval de timp. Totuși, este important să acorde o atenție specială sănătății lor, deoarece există un risc crescut de accidentare”, a mai dezvăluit astrologul Minerva, în cadrul emisiunii Wownews.

Zodia care se poate îmbolnăvi! Are ghinion și riscă să dea și de alte probleme:

Conform horoscopului prezentat de Minerva, Săgetătorul este cel care poate avea parte de o cumpănă. Nativii acestei zodii e bine să fie mai atenți ca oricând la starea lor de sănătate.

Pot face mari greșeli și de asemenea, pot ajunge la burnout. De asemenea, mare atenție și la alimentație! Recomandat ar fi să evite anumite preparate pentru a nu avea probleme.

„Pentru a economisi energie, trebuie să aloce suficient timp pentru odihnă, ceea ce e ușor de făcut în această perioadă. Le sugerez să excludă alimentele fast food din dietă. Trebuie să aibă grijă la bornout și sunt posibile greșeli care le pot afecta cariera”, spune Minerva.

Minerva, recomandări importante pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Capricorn, astrologul vine de asemenea cu un sfat. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să se concentreze pe abilitățile lor intelectuale.

Unele eforturi se pot întoarce înzecit la ei. Pe de altă parte, atenție mare la cei care au funcții mai importante. Pot exista niște altercații aici. Pe plan financiar, în schimb, Capricornii chiar o duc bine și pot să primească și niște bani în plus.

„Îi sfătuiesc să parieze pe ambițiile intelectuale, e o perioadă bună studiilor, examenelor. Fondurile cheltuite se vor întoarce la ei înzecit. Atenție pentru că nerespectarea subordonării atrage consecințe, inclusiv concediere. Situația financiară se va îmbunătăți considerabil, în mâinile lor vor ajute proiecte importante”, mai spune astrologul Minerva .

0262
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.