Magazin

Cele 4 zodii care vor fi grav afectate de Luna Plină în Fecioară

Horoscop Lună Plină în Fecioară, 24 februarie 2024. Această fază a ciclului lunar, care durează aproximativ 29 de zile, aduce serie de schimbări în viața unor nativi.

Potrivit astrologilor, luna februarie va fi marcantă din punct de vedere astronomic, având două evenimente importante: Luna Plină în zodia Fecioarei și Luna Nouă în zodia Vărsătorului.

Luna Plină din 24 februarie 2024, cunoscută și sub numele de Luna de Zăpadă, va avea loc în weekend, de Dragobete. Modificările lunare au un impact semnificativ asupra nativilor.

Cele patru zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Fecioară

În această perioadă, Berbecii vor simți o presiune crescută. Luna plină în Balanță vine cu o serie de sarcini și este important să nu își neglijeze propria sănătate și bunăstare.

Pentru nativii din zodia Balanță, Luna Plină înseamnă pentru ei liniște și regăsire. Nativii sunt îndemnați să ia o pauză și să privească situația dintr-o perspectivă mai largă, să-și asculte intuiția și să căute claritate interioară și liniște sufletească. Este important să știe când să acționeze și când să aștepte.

Cei din zodia Capricorn sunt pregătiți pentru noi începuturi și provocări, în această perioadă. Este important să se pregătească pentru obstacolele ce pot apărea și să evalueze atent propunerile care ar putea să îi abată de la direcția inițială.

Pentru nativii din zodia Vărsător, Luna Plină în Balanță înseamnă explorarea unor noi orizonturi. Sunt încurajați să fie sinceri cu ei înșiși și să își deschidă inima în fața celorlalți, să nu se ferească de conversațiile delicate, acestea putând fi cheia către vindecarea emoțională și o nouă perspectivă.

0125
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.