Media

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Mika a ajuns la spital, din păcate…

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confruntă cu probleme de sănătate. Mika a ajuns de urgență la spital, după ce seara trecută s-a simțit foarte rău. Iată ce a pățit băiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postări au făcut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trec printr-o perioadă grea, deoarece fiul lor se confruntă cu probleme de sănătate. Mika a ajuns la spital. Iată ce a pățit băiatul celor doi!

Mika, băiatul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu, se confruntă cu probleme de sănătate

Pe conturile lor personale de pe platformele de socializare, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au făcut două postări cu care și-au îngrijorat fanii. Cei doi au transmis faptul că fiul lor, Mika, se confruntă cu probleme de sănătate.

Fosta concurentă de la America Express a spus că a avut o noapte grea, deoarece băiatul ei a făcut febră mare și a fost nevoită să meargă cu el la spital, de urgență. Vedeta nu știe deocamdată de ce fiul ei s-a simțit atât de rău în urmă cu doar o seară.

„Nici nu mai țin minte ultima dată când a fost Mika bolnăvior. Aseară am fost luați prin surprindere de febra mare pe care am reușit cu greu să o ținem sub control. Am avut parte de o noapte albă, iar acum mergem să facem mai multe investigații să vedem de la ce a apărut febra mare”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Motivul pentru care vedeta și Vlad Huidu au acceptat să meargă în America Express

În urmă cu ceva timp, Giulia Anghelescu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi de pe Instagram, iar aceștia au fost curioși să afle mai multe detalii despre emisiunea America Express, la care ea a participat alături de soțul ei, Vlad Huidu.

Vedeta a dezvăluit că cei mici au avut un rol important în decizia lor de a pleca în această aventură. Astfel, cei doi soți au fost convinși de copiii lor să accepte marea provocare.

„Păi… ne-au convins copiii! Au zis că, așa cum ne știu ei, am putea să ne descurcăm foarte bine, iar noi ne-am gândit că ar putea fi cea mai tare experiență trăită de noi vreodată”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o atunci pe InstaStory.

061
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.