Știri

Cutremur în România. Seismul a fost resimţit în mai multe oraşe din ţară, ce magnitudine a avut

Cutremur în România, în zona Vrancea. Seismul a fost resimţit în mai multe oraşe din ţară. Este al doilea seism de astăzi.

Potrivit INFP, în ziua de 24 Februarie 2024, la ora 21:38:21 (ora locală a României), s-a produs în zona seismica Vrancea, Vrancea un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.2, la adâncimea de 140.0 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 49km V de Focsani, 61km E de Sfantu-Gheorghe, 68km N de Buzau, 74km E de Brasov, 96km S de Bacau, 96km NE de Ploiesti

TOT ASTĂZI: Cutremur, sâmbătă după-amiază, în România. Ce magnitudine a avut și în ce zonă a fost resimțit

Seismul s-a produs la adâncimea de 21,5 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 25 kilometri nord vest de București, 43 kilometri sud de Ploiești, 50 kilometri sud est de Târgoviște, 77 kilometri nord de Giurgiu, 80 kilometri nord de Ruse, 84 kilometri est de Pitești și 99 kilometri sud vest de Buzău.

Ai visat că vine un cutremur? Ce poate însemna asta?

A avea un vis intens poate fi foarte copleșitor și înfricoșător, mai ales dacă acel vis se tot repetă. De-a lungul timpului, oamenii au încercat să găsească sens în visele lor, indiferent că i-au speriat sau le-au oferit o stare de bine. Pentru că nu este un eveniment deloc plăcut, află ce înseamnă când visezi că e cutremur.

Deoarece visele despre cutremure pot fi deosebit de înfricoșătoare și pe care nu le poți uita prea curând. Interpretarea semnificației lor poate fi foarte importantă și te poate ajuta să te vindeci pe partea emoțională.

Cum poți ajunge la interpretarea unui vis

Există, în general, două moduri diferite de a te gândi la interpretarea viselor tale. În primul rând, trebuie să spunem că sunt oameni care cred că visele vin ca prevestitori ai viitorului.

În al doilea rând, există oameni care cred că visele sunt o modalitate prin care mintea se eliberează de anumite evenimente mai mult sau mai puțin plăcute.

Visele despre dezastre naturale în general sunt de obicei asociate cu evenimente traumatice. Acest lucru este valabil mai ales pentru cutremure.

Dacă ai trăit un cutremur sau un eveniment similar, specialiștii spun că te poți confrunta cu sentimente precum anxietate, frică și depresie. Evenimentele traumatice rămân adesea mult după ce evenimentul în sine a trecut, iar mintea noastră va folosi perioada de somn pentru a procesa toate emoțiile.

Din păcate, rutina zilnică nu ne permite de cele mai multe ori să dăm curs sentimentelor și emoțiilor din timpul zilei, așa că în somn, ele ies la iveală fără a mai fi controlate.

Ai visat că vine un cutremur? Ce poate însemna asta?

Potrivit multor experți în interpretarea viselor, a visa un cutremur poate fi o sugestie că te confrunți cu o perioadă extrem de stresantă în viața ta. Dacă treci printr-un eveniment care îți poate schimba viața, atunci visele despre cutremure ar putea fi de înțeles. Lucruri precum divorțul, despărțirile, mutarea, obținerea unui nou loc de muncă sau moartea unui membru al familiei, toate se pot regăsi în vis sub forma unui cutremur.

Acest lucru nu înseamnă că toate visele despre cutremur trebuie să te ducă cu gândul la ceva rău. A avea un vis despre un cutremur mare, devastator poate fi un lucru bun, chiar dacă visul în sine este stresant sau înfricoșător.

Chiar dacă ești încântată și mulțumită de schimbările din viața ta, mintea trebuie să proceseze emoțiile care vin cu schimbările din viața ta. Așa cum cutremurul acționează asupra pământului, așa viața ta se poate schimba în funcție de context. De aici și asocierea dintre emoțiile mai puternice și cutremur. Specialiștii spun că nu trebuie să te sperii dacă vei continua să visezi cutremure până când transformarea se termină.

Visele despre crăpăturile din pământ realizate de un cutremur reprezintă instabilitate și nesiguranțe în viață. Probabil ți-e frică să nu pierzi anumite lucruri sau le-ai pierdut deja. Sau, de asemenea ar putea fi vorba despre dificultăți în viața academică, profesională sau personală.

Acest vis semnalează și dificultățile viitoare. Probabil vei fi martora unei schimbări majore în viață. Privește însă partea bună. Aceste schimbări pot fi oportunități uimitoare pentru tine de a te îmbunătăți pe toate planurile.

0129
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.