Media

Gata, s-a aflat! Iată cine sunt concurenții de la „Asia Express”. Lista completă

Noul sezon al emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1, e gata să înceapă. Filmările pentru noul sezon sunt programate la sfârșitul acestei luni, iar primele echipele participante au fost făcute publice.

Carmen Negoiță, fosta soție a boss-ului de la Dinamo, va participa la show. Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010, după 11 ani de căsnicie. Ei au doi copii împreună.

La 44 de ani, Carmen Negoiță este lipsită de inhibiții. Spre bucuria celor care o urmăresc pe Instagram. Nu ratează niciun moment să posteze fotografii sexy, pozând în costum de baie și pentru a se lăuda cu fizicul de invidiat.

Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, fără grija zilei de mâine. N-am avut niciodată mentalitatea asta cu «soție de milionar», deși mi s-a pus o etichetă Carmen Negoiță.

În noul sezon de „Asia Express”, Carmen Negoiță urmează să facă echipă cu sora ei, Andreea.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Surse din presă au dezvăluit că filmările pentru „Asia Express’ încep pe 28 februarie. Mona Segall, producătoarea show-ului, a decis să renunțe la formatul „America Express’ din cauza nivelului ridicat de risc din țări precum Columbia, Ecuador sau Argentina. Noul sezon se va desfășura în Thailanda, Malaezia și Filipine, dar un anunț oficial al Antenei 1 privind distribuția și formatul ar urma să fie făcut în cursul săptămânii viitoare.

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit lista completă a concurenților de la Asia Express. Mihai Găinușă ar fi fost cooptat în proiectul de la Antena 1, alături de soția lui, Ioana, care marchează prima apariție pe micul ecran.

Un alt cuplu despre care s-a speculat că participă la show este Betty Salam – Cătălin Vișănescu. Pe lista concurenților s-ar afla și Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și cuplul format din Andrei Ursanu (WRS) și Vlad Condurache.

Următoarele perechi dezvăluite de aceeași sursă sunt Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Valentin Butnaru (prezentator la Observator 12) și actorul Adrian Nartea. Lista s-ar încheia cu perechea formată din Nicolai Tand de la „Super Neatza’ și Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent.

Conform ultimelor informații, noul sezon de „Asia Express” se va desfășura în Thailanda, Malaezia și Filipine. Iar conform celor de la Cancan, pe listă se mai află:

Anca Țurcașiu – Andreea Samson
Betty Salam – Cătălin Vișănescu
Mihai Găinușă – soția
Ioana State – Mane Voicu
Nicolai Tand – Sorin Brotnei
Victor Slav – iubita Selina
Andrei Ursu – Vlad Condurache
Adrian Nartea – Valentin Butnaru

0145
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.