Știri

Se fac angajări masive în toată țara. LIDL și Dedeman caută sute de oameni, au anunțat și ce salarii oferă

Lidl România și Dedeman au scos la concurs sute de posturi bine plățite în mai toate orașele din România. Iată care este oferta celor doi mai angajatori și ce salarii oferă.

Lidl Romania este recunoscuta si anul acesta drept o companie care le ofera angajatilor sai un mediu de lucru atractiv si joburi stabile

Lidl România vrea să fie şi în 2024 un angajator de top, astfel că are oferte cu salarii atractive. Conform anunţurilor publicate, se oferă aproape 7.000 de lei brut, plus alte beneficii cum ar fi tichete de masă, sporuri, prime de sărbători legale, transport gratuit şi program flexibil. (vezi foto mai jos). Pentru enrtry level, salariul în diverse oraşe porneşte de la 4-600- 5.000 de lei, plus alte beneficii care se negociază individual.

Vezi lista completă de joburi la Lidl

În 2023, vânzătorii cu normă întreagă sunt recrutaţi de Lidl Romania pe venituri medii brute lunare de 6.150 de lei în Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi pe venituri medii brute de 5.700 de lei în Oradea, Făgăraş, Bacău, arată o statistică făcută de Economica.net pe baza anunţurilor de recrutare ale retailerului german.

Cum îşi atrage Lidl viitorii angajaţi cu întrebări şi răspunsuri strategice:

Ce înseamnă o carieră la Lidl?

O carieră la Lidl înseamnă și siguranța unui job stabil, și șansa de a evolua în fiecare zi.

#noiLidl știm că putem crește doar împreună cu fiecare membru al echipei noastre. De aceea, le oferim tuturor colegilor noștri șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim constant în formarea și dezvoltarea lor, pe toate planurile. Fie că lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună.

La Lidl, știm ce contează cu adevărat și ținem cont de asta în fiecare zi. Contează pe noi pentru tot ce contează!

Contează pentru un job sigur

Credem că stabilitatea e o condiție esențială pentru performanță. De aceea, #noiLidl, le oferim colegilor noștri un job sigur, într-o echipă în care fiecare membru are un rol important.

Supermarketul românesc care le dă bătăi de cap marilor retaileri. Are preţuri mai mici decât Lidl, Kaufland, Profi şi Carrefour
99% dintre cei peste 12.000 de colegi din echipa Lidl au contract pe perioadă nedeterminată și aproape 1000 dintre ei sunt alături de noi din 2011, când am intrat pe piața din România.*

Contează pe noi să crești și în pregătire, nu doar în vechime

Investim constant în formarea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei noastre, indiferent de poziție sau experiență. Astfel, orice coleg din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-și dezvolta carieră împreună cu Lidl, inclusiv prin promovarea pe poziții de management.

Anual, echipa Lidl participă la peste 450.000 de ore de training.*

Gigantul Dedeman face angajări în România. Salariul net pleacă de la 5000 de lei. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile

Gigantul Dedeman face angajări în România, iar salariul net pleacă de la 5000 de lei pentru aceste posturi. Sunt zeci de locuri de muncă.

Gigantul Dedeman face angajări în România, iar salariul net pornește de la 5000 de lei pe lună. Se caută angajați în mai multe orașe din țară, printre care și București.

Gigantul Dedeman face angajări în România. Salariile pornesc de la 5000 de lei pentru aceste posturi
Românii care își caută un nou loc de muncă în perioada aceasta trebuie să știe că gigantul Dedeman, fondat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, face angajări la noi în țară, iar salariile sunt decente.

Pentru cele mai multe posturi, nu este necesară experiența. Pentru altele, însă, viitorii angajați trebuie să îndeplinească unele criterii obligatorii.

De exemplu, cei care sunt interesați să aplice pentru postul de Consultant vânzări trebuie să știe că experiența reprezintă un avantaj, însă nu este un criteriu obligatoriu.

Cei care aplică pentru acest post trebuie să fie orientați spre oameni, să aibă bune abilități de comunicare și să dea dovadă de responsabilitate și implicare. Este important de menționat că e nevoie de disponibilitate la efort fizic, precum și la ture de weekend.

Salariul pentru acest post poate fi, pentru cei care au experiență în domeniu, de 5000 de lei pe lună. La acesta se adaugă și un bonus lunar, care poate varia, precum și tichete de masă. Viitori angajați vor avea și alte beneficii, potrivit anunțului postat pe o platformă de recrutare.

Se fac angajări în Miercurea Ciuc. În București sunt disponibile posturi de Consultant vânzări pentru raioanele instalații termice, respectiv grădină.

De asemenea, se fac angajări și pentru postul de Șef de raion, în Buzău. Este important ca viitorul angajat să aibă experiență în coordonarea unei echipe, dar nu este o cerință obligatorie.

Cunoștințele despre materiale de construcții sunt, de asemenea, apreciate. În schimb, este obligatoriu ca cei care vor ocupa poziția de Șef raion să aibă cunoștințe de operare PC. Sunt necesare studiile medii finalizate,

Pentru acest post, salariul începe de la 5000 de lei net. La acest salariu se mai adaugă și un bonus lunar, precum și tichetele de masă,. Mai există, de asemenea, și un bonus anual.

0156
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.