Știri

Când va fi înmormântată Mioara Roman. Fiica sa, Oana, a făcut anunțul așteptat de românii care vor să-și ia „rămas bun” de la mama sa

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul din Snagov, acolo unde se afla internată de mai mulți ani și beneficia de îngrijirea adecvată nevoilor sale. Din păcate, socotelile cu viața le-a încheiat la vârsta de 83 de ani, în timpul unui stop-cardiorespirator survenit în timpul somnului. Fiica sa cea mică a oferit detalii despre înmormântare.

Oana Roman traversează cea mai sumbră perioadă din viața ei, după ce și-a pierdut mama pe care a iubit-o și a îngrijit-o ani de zile. Vedeta a aflat vestea morții acesteia în timp ce se afla în vacanță în Egipt, unde celebra aniversarea de 10 ani a fiicei sale, Isabela. Cu toată durerea, fiica lui Petre Roman își găsește puterea de a-i organiza mamei sale o înmormântare fastuoasă, demnă de una dintre cele mai iubite, respectate și apreciate femei din România – Mioara Roman.

Când va fi înmormântată Mioara Roman

Pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare eveniment din viața sa, Oana Roman a postat primele detalii despre cum va decurge înmormântarea mamei sale. Trupul Mioarei va fi depus mâine la capela bisericii Sfântul Gheorghe Nou, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc o zi mai târziu:

„Pentru toți cei care își doresc să își ia rămas bun de la mama: va fi depusă mâine, duminică 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, str. Cavafii Vechi, nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, nr. 4”, a fost anunțul făcut de Oana Roman, pe Instagram.

Mioara Roman va fi înmormântată cu fast

Problemele de sănătate din ultimele luni de viață ale Mioarei Roman au determinat-o pe Oana să stabilească încă de pe atunci detaliile înmormântării mamei sale. Cea responsabilă este nimeni-alta decât Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, care a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre întâlnirea avută cu fiica fostului premier și detaliile pe care le-au stabilit:

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă”, a declarat Gabriela Lucuțar,în exclusivitate pentru Click!

„Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă.

066
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.