Știri

Care a fost cauza decesului în cazului cântărețului de muzică populară Mile Povan

Cântătețul de muzică populară Mile Povan, pe numele său Mihai Leric, a încetat din viață. Artistul avea 31 de ani și tot viitorul în față. Îndrăgit de mulți oameni, solistul avea succes la petrecerile la care participa, iar asta se vede și din filmările de pe rețelele de socializare.

Artistul s-ar fi simțit rău cu o seară înainte și a fost la UPU, însă nu a fost internat. De marți nu a mai răspuns la telefon și apropiații și-au făcut griji.

Apropiații spun că acesta nu răspundea la telefon, iar fratele lui a decis să spargă ușa apartamentului, relatează presa. Imaginea a fost una de coșmar, deoarece trupul acestuia zăcea fără suflare în locuință.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii.

În urmă cu doar câteva zile artistul vorbea despre cum trebuie să trăim împăcați.

„Când înțelegem ca nu avem nevoie de mai mult, ne vom liniști. Consolidând zilnic această credință, vom trăi împăcați!”, spunea Povan, pe pagina sa de Facebook.

Colegii și prietenii deplâng pe rețelele de socializare dispariția sa prematură.

„Cu sufletul trist și cu lacrimi în ochi ne alăturăm și noi celor care îl plâng pe colegul nostru, Mile Povan! Am fost colegi la Școala Populară de Artă și acum mulți ani, Grigo, soțul meu, a făcut parte din formația cu care cânta Mile. O voce atât de frumoasă și un suflet atât de bun! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook cunoscuta interpretă Doriana Talpeș.

„Nu pot să cred!!!!!! Încă o veste tristă în lumea muzicală, colegul, prietenul nostru Mile Povan a plecat spre veșnicie!!Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis solista Diana Selagea.

0197
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.