Media

Claudia Puican nu mai are liniște de când a avut loc tragedia în familia artiștilor! Cântăreața a tras un semnal de alarmă în mediul online: „Se confruntă cu..”

Claudia Puican nu a rămas indiferentă în fața tragediei care a lovit lumea artiștilor de la noi din țară. Artista a postat în mediul online un mesaj îngrijorător!

În urmă cu doar o zi, a trecut la cele veșnice unul dintre cei mai tineri și mai talentați artiști de muzică populară de la noi. Mile Povan a decedat într-un mod cu totul neașteptat, aducând multă durere în sufletele membrilor familiei și tuturor celor care au avut ocazia să îl cunoască, colegi de breaslă și nu numai.

Mai mulți artiști de la noi au fost de-a dreptul stupefiați la aflarea veștii, iar unii dintre aceștia au ținut să transmit un mesaj în mediul online în acest sens, printre care se numără Claudia Puican, dar și Carmen de la Sălciua.

În cadrul unei postări scrie pe Instagram, Claudia Puican a tras un semnal de alarmă cu privire la numărul îngrijorător de mare de artiști care trec în neființă din cauza sănătății mentale precare, care duce chiar la depresie, provenită din lipsa de odihnă, de hrană, drumurile lungi și presiunea pusă adesea pe umerii lor.

Cântăreața a ținut să precizeze că, mai important decât orice, chiar și decât propria meserie, este sănătatea și grija față de propria persoană.

„Tot mai des aud despre tragedii în lumea artistică. Fiind artist nu e deloc ușor… nopți nedormite, agitație și foame, drumuri lungi și oboseală acumulată. Din păcate, mulți artiști se confruntă cu depresia și pierderea luptei cu ea. Aveți grijă de voi, oameni buni. Sănătatea voastră mentală este la fel de importantă precum munca voastră creativă.”, a scris Claudia Puican în mediul online.

Carmen de la Sălciua, orima reacție după vestea morții artistului Mile Povan

Claudia Puican nu a fost singura artistă care a fost marcată de moartea colegul său de breaslă, Mile Povan. De asemenea, Carmen de la Sălciua a scris un mesaj în mediul online, prin care și-a exprimat admirația pe care i-o purta colegului său de breaslă, dar și marele regret cu privire la decesul său fulgerător.

„Dumnezeu să te ierte, Mile Povan! Pentru toți colegii, a venit ca un fulger această veste! Cât de tânăr și cât de talentat! Ce scurtă-i viața, Doamne… nu știi efectiv ce aduce ziua de mâine! Să nu ne mai dușmănim, să ne prețuim unii pe alții cât suntem în viață, că nu știm ziua, nici ceasul!

E loc sub soare pentru toată lumea! Prețuiți artiștii… nu le mai aruncați vorbe aiurea pe rețelele de socializare…. viața de artist nu e așa de simplă cum pare din exterior! Și nu doar artiștii… să ne iubim unii pe alții și să ne rugăm bunului Dumnezeu să își întoarcă fața către noi!”, a fost mesajul pe care Carmen de la Sălciau l-a postat în mediul online, în urmă cu doar câteva ore.

088
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.