Media

S-a aflat adevăru tragic al decesului lui Mile Povan. Medicii au fost șocați când au descoperit ce i-a cauzat decesul artistului

Tatăl lui Mile Povan a făcut primele declarații, după ce fiul său a fost găsit fără suflare în casă. Mile Povan fusese luat cu ambulanța și dus la spital.

Tatăl artistului Mile Povan a vorbit pentru prima dată despre moartea fiului său, care a fost găsit mort în casa lui din Arad, chiar de fratele său. Din primele informații, se pare că interpretul de muzică populară ar fi suferit un infarct.

Cu o zi în urmă, bărbatul în vîrstă de 31 de ani s-ar fi externat la cerere din spital, după ce fusese luat cu ambulanța. La unitatea medicală, Mile Povan le-ar fi spus medicilor de la UPU că în ultima perioadă lua suplimente alimentare pentru detoxifiere.

Momentan nu se știe însă dacă și acestea au contribuit la decesul artisului, însă trupul său a fost dus la autopsie, care în cele din urmă va concluziona acest caz.

Tatăl lui Mile Popovan, distrus de durere

Tatăl lui Mile, pe numele său real, Mihai Leric a spus că acestuia i-au fost făcute câteva perfuzii, iar pentru că nu se simțea bine a decis să vină acasă să se pună pe picioare.

„ Încă nu ştim exact de ce a murit, dar se pare că a făcut infarct. Nu, nu, nu se ştia cu aşa ceva… El a vrut să plece (n.r.: de la spital), după perfuzii a zis că s-a simţit mai bine şi… nu trebuia să plece… ”, a declarat Viorel Leric pentru Antena Stars.

Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Arad, a povestit în ce stare era interpretul în seara în care a ajuns la spital, astfel încât să nu existe acuzații la adresa spitalului.

„ El a ajuns în noaptea de luni spre marţi, conştient, cooperant, cu vertij, cu ameţeli uşoare. Medicii l-au preluat, au început procedurile medicale, adică i-au făcut primele investigaţii, i-au recoltat sânge. Între timp, s-a simţit mai bine şi i-a solicitat medicului de la Urgenţe să plece acasă. A zis că nu mai doreşte să i se continue investigaţiile şi că vrea să plece acasă ”, a explicat Simina Roz, purt. cuv. Spitalul de Urgenţă Arad, pentru Antena Stars.

Înmormântarea regretatului artist va avea loc vineri de la ora 14:00, familia specificând că regulamentul cimitirului este de a nu aduce coroane artificiale.

0195
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.