Media

S-a aflat adevăru tragic al decesului lui Mile Povan. Medicii au fost șocați când au descoperit ce i-a cauzat decesul artistului

Tatăl lui Mile Povan a făcut primele declarații, după ce fiul său a fost găsit fără suflare în casă. Mile Povan fusese luat cu ambulanța și dus la spital.

Tatăl artistului Mile Povan a vorbit pentru prima dată despre moartea fiului său, care a fost găsit mort în casa lui din Arad, chiar de fratele său. Din primele informații, se pare că interpretul de muzică populară ar fi suferit un infarct.

Cu o zi în urmă, bărbatul în vîrstă de 31 de ani s-ar fi externat la cerere din spital, după ce fusese luat cu ambulanța. La unitatea medicală, Mile Povan le-ar fi spus medicilor de la UPU că în ultima perioadă lua suplimente alimentare pentru detoxifiere.

Momentan nu se știe însă dacă și acestea au contribuit la decesul artisului, însă trupul său a fost dus la autopsie, care în cele din urmă va concluziona acest caz.

Tatăl lui Mile Popovan, distrus de durere

Tatăl lui Mile, pe numele său real, Mihai Leric a spus că acestuia i-au fost făcute câteva perfuzii, iar pentru că nu se simțea bine a decis să vină acasă să se pună pe picioare.

„ Încă nu ştim exact de ce a murit, dar se pare că a făcut infarct. Nu, nu, nu se ştia cu aşa ceva… El a vrut să plece (n.r.: de la spital), după perfuzii a zis că s-a simţit mai bine şi… nu trebuia să plece… ”, a declarat Viorel Leric pentru Antena Stars.

Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Arad, a povestit în ce stare era interpretul în seara în care a ajuns la spital, astfel încât să nu existe acuzații la adresa spitalului.

„ El a ajuns în noaptea de luni spre marţi, conştient, cooperant, cu vertij, cu ameţeli uşoare. Medicii l-au preluat, au început procedurile medicale, adică i-au făcut primele investigaţii, i-au recoltat sânge. Între timp, s-a simţit mai bine şi i-a solicitat medicului de la Urgenţe să plece acasă. A zis că nu mai doreşte să i se continue investigaţiile şi că vrea să plece acasă ”, a explicat Simina Roz, purt. cuv. Spitalul de Urgenţă Arad, pentru Antena Stars.

Înmormântarea regretatului artist va avea loc vineri de la ora 14:00, familia specificând că regulamentul cimitirului este de a nu aduce coroane artificiale.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0188
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.