Media

Doliu în Familia Regală Britanică. Nimeni nu se aștepta să moară atât de devreme… Vestea neagră a picat ca un trăsnet! ”Cu cea mai mare durere anunțăm decesul…”

Casa Regală din Marea Britanie, momente grele. O rudă foarte apropiată Regelui Charles a încetat din viață la numai 45 de ani.

“Cu cea mai mare durere anunțăm decesul”. Familia Regală britanică, în doliu. Vestea a căzut ca un trăsnet. Vestea a fost făcută publică de Palatul Buckingham prin intermediul unei declarații, subliniind că este un șoc.

Casa Regală din Marea Britanie, momente grele. O rudă foarte apropiată Regelui Charles a încetat din viață la numai 45 de ani

Casa Regală din Marea Britanie trece prin momente grele. O rudă foarte apropiată Regelui Charles al III-lea a încetat din viață la numai 45 de ani. Thomas Kingston a murit subit, familia trăind o mare durere în aceste clipe.

Potrivit informațiilor furnizate de presa internațională, a fost găsit fără suflare la o adresă din Gloucestershire. Serviciile medicale de urgență au fost chemate în cursul zilei de duminică, 25 februarie 2024, puţin după ora 18.00.

În aceste clipe nu se cunoaște cauza decesului. Ginerele prinţilor de Kent şi Lady Gabriella au fost văzuţi ultima oară împreună la un eveniment care a fost organizat în urmă cu o săptămână, la Galeria Națională din Londra.

„Cu cea mai mare durere anunțăm decesul lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate. Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut.

Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce îi plângem dispariția”, a transmis familia lui Thomas Kingston, care a fost și iubitul Pippei Middleton, notează People.

Soția lui Thomas Kingston, Lady Gabrielle Kingston, care nu este membră a familiei regale, a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie personală. Poza îl înfățișează pe regretatul finanțist într-o cămașă roz, pe marginea unei ape.

Anchetă după moartea lui Thomas Kingston

Thomas Kingston a murit în circumstanțe care nu se cunosc în momentul de față, motiv pentru care oamenii legii au deschis o anchetă. Poliția din Gloucestershire a fost prima care a răspuns la apelul de urgență primit în weekend.

„Am fost chemați de serviciul de ambulanță duminică, la ora 18:25, privind moartea unui bărbat în vârstă de 45 de ani la o adresă din Cotswolds. Moartea nu este tratată ca fiind suspectă, iar un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, au spus oamenii legii.

0107
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.