Media

Carmen de la Sălciua este distrusă de durere. Din păcate a încetat din viața

Mile Povan a murit în cursul zilei de marți, 27 februarie 2024, și a sfâșiat sufletele multor persoane. Anunțul tragic al decesului sau a adus tristețe în sufletele multor ascultători ai muzicii populare, dar și în rândul apropiaților. Carmen de la Sălciua, una dintre colegele regretatului cântăreț, a făcut declarații exclusive după moartea lui Mile Povan.

Data de 27 februarie 2024 va rămâne una neagră în lumea muzicii popuare. Amintim că, în urmă cu o zi, Mile Povan, un cunoscut artist de la noi, a trecut în neființă.

Carmen de la Sălciua, declarații exclusive după moartea lui Mile Popas

În cadrul unei interventi telefonice, în exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen de la Sălciua a vorbit despre relația pe care o avea cu regretatul cântăreț de muzică populară.

Ei bine, cei doi nu aveau o relație extraordinar de apropiată, însă se cunoșteau prin prisma cântărilor la care amândoi erau chemați.

„Eu, să fiu sinceră, nu îi aveam numărul de telefon, nu vorbeam, dar ne-am întâlnit de câteva ori la diferite evenimente la care amândoi participam.”, a declarat Carmen de la Sălciua, în urmă cu puțin timp, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a mărturisit că Mile Povan a fost un tânăr la locul lui, extrem de blând, dar și foarte talentat.

„Era un om foarte blând. Era foarte talentat.”, a mai adăugat artista.

Carmen de la Sălciua, despre munca de artist

Totodată, Carmen de la Sălciua a precizat că artistul nu este înțeles de cele mai multe ori atunci când întâmpină probleme, deși trebuie să se prezinte la evenimente.

Astfel, cântăreața a precizat că munca de artist este una extrem de obositoare, mai ales că vine cu nopți pierdute la pachet.

„Atâta timp cât în urmă cu ani buni ai semnat niște contracte, oamenii normal că aștepta ca tu să le faci evenimentul frumos. Am plecat de multe ori răcită la concerte. Nu toată lume înțelege asta. Din păcate toată lume vede artistul cu toate cele bune. E normal, oameni nu stau să te analizeze pe tine.”, a mai spus cântăreața.

Mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, după ce a aflat de decesului lui Mile Povan

În cursul zilei de azi, 27 februarie 2024, la scurt timp după ce a aflat de decesul lui Mile Povan, Carmen de la Sălciua a ținut să transmită și ea, printre sutele de mesaje de regret, un gând bun către regretatul artist care a plecat dintre noi.

„Dumnezeu să te ierte Mile Povan! Pentru toți colegii a venit că un fulger această veste! Cât de tânăr și cât de talentat! Ce scurtă-i viaţa, Doamne. Nu știi efectiv ce aduce ziua de mâine!

Să nu ne mai dușmănim, să ne prețuim unii pe alții cât suntem în viață că nu știm ziua, nici ceasul! E loc sub soare pentru toată lumea!

Prețuiți artiştii…nu le mai aruncați vorbe aiurea pe rețelele de socializare, viață de artist nu e așa simplă cum pare din exterior! Şi nu doar artiştii… să ne iubim unii pe alții și să ne rugăm bunului Dumnezeu să își intoarcă fața către noi!”, a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

091
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.