Media

Lidia Buble are probleme cu legea. A fost chemată de urgență la poliție

Are o carieră de succes și un iubit care îi este alături la orice pas, dar asta nu înseamnă că e ferită de probleme. Lidia Buble a fost acuzată în trecut că ar fi dat mită, iar situația nu s-a rezolvat, din contră, a fost audiată astăzi.

Astăzi, Lidia Buble a mers la Curtea de Apel București, în cazul dosarului în care este acuzată de mită. Totul s-a întâmplat în timpul pandemiei de COVID-19, atunci când a fost oprită de un chipaj de la poliția rutieră și când ar fi dat agenților bani, fiind vorba de 900 de lei, respectiv 300 de euro.

Lidia Buble, audiată în calitate de martor în dosarul în care ar fi dat mită

Lidia Buble a fost oprită de doi agenți de la poliția rutieră în apropiere de casa ei, în timpul pandemiei de COVID-19. Atunci, artista nu avea la ea acte și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, unul dintre agenți i-a spus că amenda ar fi prea mare, motiv pentru care echipajul a condus-o acasă, pentru a scoate de pe card bani.

Astăzi, în schimb, Lidia Buble a mers la Curtea de Apel București, atunci când a preferat să nu facă declarații, și a fost văzută împreună cu avocata ei, în timp ce se îndrepta către sala unde urma să fie audiată.

„Vă e poftă de bezele?”, a spus Lidia Buble, înainte de a fi audiată.

Artista a fost condamnată la un an de închisoare, după ce a mituit doi polițiști

Anul trecut, în luna mai, Lidia Buble a aflat că a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, după ce i-a mituit pe cei doi polițiști. Decizia luată de Curtea de Apel București atunci a fost definitivă.

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani. (…) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul loc. Bucureşti-Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile. Atrage atenţia inculpatei că dacă pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, respectiv dacă pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul săvârşeşte o nouă infracţiune, instanţa va revoca suspendarea şi dispune executarea pedepsei”, este decizia luată de instanța de fond.

064
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.