Media

Cântărețul de muzică populară, Iorgu Cleanu, a murit

Iorgu Cleanu, unul dintre cei mai cunoscuți rapsozi din Onești, a murit la doar 66 de ani. Vestea a venit ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut și apreciat.

Cu o carieră muzicală bogată, Iorgu Cleanu a fost mai mult decât un artist. A fost un bun prieten, mereu deschis pentru apropiați. Prin muzica sa, a reușit să atingă inimile multor oameni.

Iorgu Cleanu a murit la vârsta de 66 de ani

Anunțul tragic al dispariției lui Iorgu Cleanu a fost făcut în această dimineață de către familia sa. Au transmis un mesaj simplu și extrem de dureros: „S-a dus tot sufletul meu…”.

Cei dragi ai lui Iorgu Cleanu și-au exprimat profundul lor regret și durerea imensă după pierderea unui om deosebit Iorgu Cleanu a fost foarte apreciat, mai ales pentru talentul și personalitatea sa.

Artistul a fost foarte iubit de comunitate

Artistul a reușit să atingă inimile multor oameni prin muzica sa. Iorgu Cleanu va rămâne în memoria orașului Onești drept un simbol al pasiunii și dedicării.

După anunțul familiei, au început să apară reacțiile celor care l-au îndrăgit pe artist.

„Nu ai fost tatal meu natural ,dar mai crescut ,m ai iubit si m ai ajutat ca pe propriul tau copil Ma insoteai la toate examenele si erai prima persoana pe care o sunam cand aveam o problema ,sa mi dai cele mai sanatoase sfaturi.

O sa mi lipsesti….plang si regret ca nu ti am aratat respectul si afectiunea pe care o meritai….Dumnezeu sa te ierte…Ai fost talal meu bun ….Ai fost puterea mea”, „Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă”.

Iorgu Cleanu a murit la vârsta de 66 de ani.

Mesajele au curg după aflarea veștii că Iorgu Cleanu a murit

Alți fani au scris: „O să-mi lipsești, erai liniștea noastră și veneam cu drag la tine. Cântecele tale vor rămâne în amintirea noastră. Ai făcut parte din familia noastră și tot timpul te simțeai ca acasă”,

„Dna Mariana multă putere !!Ioana ,Mădălina ,Cristi să vă întărească Dumnezeu pentru ca aveți multe de parcurs! O să mi lipsească îmbrățișările tale și cum îmi spuneai fata mea ce frumoși sunteți ,și ce băiat frumos ai. Te purtam în rugăciuni și să le cânți frumos îngerilor (fără prostii ca te da afară).

Nu puteam să nu glumesc așa cum o făceai tu tot timpul. Rămas bun OM frumos la suflet!!”. Sunt doar câteva dintre mesajele postate în memoria rapsodului, potrivit cancan.ro.

0122
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.