Media

Poliția și executorii judecătorești au dat buzna în casa Loredanei Chivu. Vedeta a rămas fără buni, ce obiecte au ridicat oamenii legii

Loredana Chivu nu scapă de probleme! În cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, fostul iubit a intrat cu executorii judecătorești peste ea în casă, pentru a-i lua toate bunurile pe care el i le-ar fi cumpărat în perioada în care s-au aflat într-o relație. Iată ce obiecte i-au fost luate vedetei din showbiz-ul românesc din locuință!

În cursul zilei de azi, 29 februarie 2024, polițiștii și executorii și-au făcut apariția la ușa apartamentului Loredanei Chivu, loc de unde au ridicat mai multe bunuri deținute de vedetă.

Se pare că vedeta din showbiz-ul de la noi are, din nou, parte de o lovitură grea din cauza fostului iubit, bărbatul susținând că își vrea înapoi lucrurile pe care i le-a cumpărat acesteia in timpul relației.

Oamenii legii au ridicat bunurile Loredanei Chivu din locuință

Știm că Loredana Chivu și fostul iubit se află într-un întreg scandal, chiar dacă au trecut luni bune de la separare. Mai exact, bărbatul a primit acordul judecătorilor să o execute pe blondina din showbiz-ul românesc pentru suma de puțin peste 124 de mii de euro.

În acest fel, în cursul zilei de azi, oamenii legii și-au făcut apariția la locuința fostei asistente TV de la Antena 1, loc de unde au sustras mai multe bunuri pentru în valoarea sumei pe care aceasta o are de înapoiat celui alături de care a fost împreună.

Ce obiecte au luat din casa vedetei din showbiz

Mai exact, ajunși la casa Loredanei Chivu, oamenii legii au sustras mai multe bunuri de la aceasta. Aici vorbim despre obiecte de mobilă și chiar haine deținute de blondina din showbiz.

De asemenea, polițiștii și executorii și-au făcut prezența la locuința vedetei echipați corespunzător pentru a ridica mai multe obiecte pe care se pare că fostul iubit i le-ar fi cumpărat acesteia în timpul relației pe care cei doi au avut-o în urmă cu câteva luni.

Loredana Chivu, primele declarații după discuțiile cu polițiștii și executorii

În urma celor întâmplate în această zi, Loredana Chivu a izbucnit în fața polițiștilor și a executorilor, făcând declarații despre situația în care se află.

Ei bine, blondina din showbiz-ul românesc a negat acuzațiile pe care fostul partener de viață i le-a adus în fața autorităților, precizând că ea nu a primit niciodată vreun salariu de la acesta și că nu a semnat niciodată vreun document referitor la afacerile sau bunurile lui.

„Nu mi-am luat niciodată salariu de la el, nu am semnat niciodată nimic în firma lui, nu există! Între mine și el nu a fost o relație de salariu sau împrumut. El acum poate să zică orice. A depus 30 de procese cu aceeași acțiune, sechestru, a găsit un judecător care a aprobat. (…) Același proces a fost respins la Dâmbovița, identic, și îl aprobă în altă parte. Eu ce fac? La mine nu se mișcă treburile, dar la el se micșcă, cu șpagă și cu ce face el. (…) Sunt femeie, vreau să îmi văd și eu de viața mea, să îmi fac familie, să fac copii, am alte treburi de făcut decât să stau să mă cert. Nici măcar nu am făcut public să sunt urmărită, că sunt amenințată, că sunt filmată în sală, nu am mai făcut public nimic pentru că îmi doresc să scap de toate lucrurile astea și nu pot.”, a declarat Loredana Chivu.

0115
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.