Media

Marius, fratele lui Mile Povan, n-a mai suportat și a spus tot! Ce i-a zis Mile înainte cu o seară să moară…

Cu două zile în urmă, pe data de 27 februarie 2024, cumplita veste că Mile Povan s-a stins din viață i-a șocat pe toți apropiații și fanii săi. Artistul în vârstă de 31 de ani era unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona Aradului. Ce a declarat fratele acestuia, Marius, despre despre ultimele clipe din viața cântărețului.

Mile Povan a murit pe 27 februarie, la scurt timp după ce s-a prezentat la UPU pentru că s-ar fi simțit rău. După ce ar fi semnat că nu dorește să rămână internat în spital, tânărul în vârstă de 31 de ani ar fi mers acasă, unde a și fost găsit decedat.

Marius, fratele lui Mile Povan, despre ultimele clipe din viața artistului

În cadrul unei intervenții telefonice la Antena Stars, Marius, fratele lui Mile Povan, a vorbit despre ultimele clipe din viața artistului. Acesta a povestit că, înainte să facă infarct, lui Mile Povan i-a fost rău.

„Înainte să meargă la spital a luat niște vitamine, niște suplimente. Pe la ora 3 i s-a făcut rău, a mers la spital, crezând că din cauza suplimentelor, din cauza vitaminelor. Când le-a spus doctorilor că a luat foarte multe medicamente, mă gândesc că ei s-au axat pe asta, că îi e rău pentru că a luat multe medicamente. Dar eu cred că a fost vorba de infarct și că au fost simptomele dinainte de infarct.

(…) A spus că se simte mai bine, a semnat că vrea să meargă acasă, probabil că trebuia să rămână la spital.”, a declarat Marius, fratele lui Mile Povan.

Marius a descris imaginea de coșmar pe care a văzut-o atunci când și-a găsit fratele fără suflare.

„S-a pus jos lângă, acolo, în bucătărie, la el. Mă gândesc că nu a mai putut sta în picioare de rău, nu a mai avut nici telefonul lângă el și avea un biscuite în mână.”, a spus Marius.

Marius povestește că s-a văzut cu fratele său înainte cu o zi ca acesta să moară.

„Am cântat toată ziua, de dimineața până seara, am cântat cred că vreo 7 sau 8 ore.

Seara, pe la ora 12 m-a sunat pe cameră (…) m-a întrebat ce mai fac, cum sunt, fără să mă întrebe ceva de muzică, doar m-a întrebat cum sunt.”, a mai spus Marius.

Ce spune rezultatul autopsiei în cazul morții lui Mile Povan

Marius, fratele lui Mile Povan, artistul găsit decedat în casă, a vorbit despre rezultatul autopsiei în cazul morții tânărului în vârstă de 31 de ani.

„Infarct miocardic (n.r: cauza morții) Când i-au făcut autopsia au constata că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav. Nu știu dacă lua ceva (n.r. pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui. Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc.”, a declarat Marius, fratele lui Mile Povan.

0149
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.