Știri

Ce etnie are Andra, soția lui Cătălin Măruță: „Da, sunt…”

Andra Măruță a atins performanța nu doar de a fi una dintre cele mai bune cântărețe din industria muzicală românească, ci și una dintre cele mai iubite artiste. A topit încă de la debutul carierei sale inimilor oamenilor care, în timp, au devenit curioși de cât mai multe aspecte legate de viața și trecutul Andrei, printre care și etnia pe care o are.

Moștenirea Andrei etnică și culturală este una extrem de bogată, artista fiind ea însăși cea care a recunoscut, invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, că provine din neam de români, maghiar și rromi.

„Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.

Bobonete: Ai ceva?

Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a spus Andra.

Andra Măruță se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes imens pe marile scene ale țării, dar și pe micile ecrane acolo unde are diverse apariții. Gurile rele au aruncat cu zvonuri de-a lungul timpului referitoare la etnia soției lui Cătălin Măruță, însă au fost doar vorbe aruncate-n vânt. Ei bine, după multă vreme cântăreața a decis să dea cărțile pe față și să vorbească despre familia ei. A recunoscut că are trei etnii și se mândrește cu acest lucru. Spre exemplu, bunica ei vorbea maghiară, iar Andra nu putea să comunice cu ea. Acum regretă, căci avea ocazia să învețe altă limbă.

0136
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.