Știri

Lidl a băga la ofertă de azi sâmbătă, 2 martie 2024, produsele pe care românii le adoră. Se vând instant

Începând de sâmbătă, 2 martie, clienții Lidl vor avea parte de oferte avantajoase. Începe un super-weekend, iar reducerile se aplică în toate magazinele din țară. În fiecare săptămână, retailerul prezintă un catalog nou, cu promoții pe măsură. Astfel că mulți români așteaptă cu nerăbdare să profite de produsele cu prețuri mici.

Super Weekend începe la Lidl pe 2 martie 2024, aducând o varietate de produse și oferte tentante. Pentru cei dornici să se bucure de o masă gustoasă în weekend, oferta include piept de porc feliat fără os, redus cu 25% la doar 11,99 lei pentru o caserolă de 500 de grame.

De asemenea, cârnații sticks Pikok sunt prezentați în diverse sortimente, toate la reducere cu 40%. Astfel, un pachet de 120 de grame poate fi achiziționat pentru doar 5,39 lei, comparativ cu prețul inițial de 8,99 lei.

În plus, mixul de nuci caju și merișoare de la Alesto este disponibil la un preț redus cu 42%, vânzându-se pentru doar 7,99 lei, în loc de 13,99 lei cât era anterior.

În timp ce stocurile durează, puteți găsi și detergentul lichid de la Persil la Lidl, la prețul de 69,99 lei, conform catalogului publicat de retailer. Este timpul perfect pentru a profita de aceste oferte și a vă pregăti pentru un weekend delicios și econom în același timp.

Ofertele au devenit ceva normal la LIDL. Retailerul vine săptămânal cu un nou catalog și cu promoții pe măsură.

0136
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.