Știri Sănătate

Ai des cârcei? Lidia Fecioru a descoperit leacul. „Plângeam toată noaptea din cauza lor, acum nu mai cârcei deloc”

Un produs uleios şi frumos mirositor poate fi leacul pentru cârcei, mai ales atunci când aceştia apar în timpul nopţii, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Mă gândeam că din cauza efortului pe care l-am făcut, urcat pe scară, coborât pe scară, m-au luat niște cârcei noaptea… Şi cine stătea în genunchi și plângea era Lidia.

Am căutat să vedem ce putem face să nu ne mai apuce cârceii, în afară de medicamentele pe care le putem lua şi în afară de magneziu, potasiu care sunt foarte bune, sau vitamina B6”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Soluţia simplă şi la îndemâna oricui pentru a scăpa de cârcei este un produs care poate fi cumpărat din farmacie.

Acest produs este un alcool cu aspect de lichid uleios, incolor, extras din grăsimi sau fabricat sintetic, având diverse întrebuințări în industrie, în medicină și în cosmetică.

Este vorba despre glicerină, denumită şi glicerol.

„Dacă nu avem la îndemână variantele de mai sus, e bine să avem întotdeauna la îndemână din farmacie niște glicerină.

Şi cu ea masăm mușchii de la care ne iau mai des cârceii sau gambele ori locul respectiv de la muşchiul care se contractă.

Este indicat masajul, pentru că glicerina ajută foarte bine la relaxarea mușchilor, practic la relaxarea nervilor mușchiului.

Cârceii pot apărea şi din cauza pantofilor cu toc sau a celor stiletto, iar degetele se strâng atunci foarte mult şi lucrul acesta îşi spune cuvântul”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

O sticlă de glicerină costă în magazine aproximativ 10 lei, iar pentru masaj se foloseşte o cantitate relativ mică.

0139
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.