Media

Anca Serea este disperată. Copiii ei au ajuns de urgență la spital. Verdictul medicilor „Veștile nu sunt bune…”

Anca Serea a trecut prin momente de panică! Vedeta a întâmpinat câteva greutăți legate de copiii ei, care nu s-au simțit tocmai bine și au întâmpinat probleme de sănătate. Aceasta a ajuns direct la spital după ce a observat că cei mici nu au o stare bună. Trei dintre aceștia au ajuns sub supravegherea medicului, iar după anumite investigații, fostul model a aflat diagnosticul.

Anca Serea a avut parte de o noapte tumultuoasă pentru că a ajuns la spital cu trei dintre copiii ei. Ava, Leah și Moise nu s-au simțit tocmai bine, lucru care i-a dat de gândit vedetei. N-a stat prea mult pe gânduri și a mers de urgență la unitatea medicală, pentru ca cei mici să primească îngrijiri. În acest mod, fostul model a aflat și problema cu care se confruntă copiii ei.

„La spital cu Ava, Leah și Moise! Din păcate, veștile nu sunt bune…”, a fost mesajul postat de soția lui Adi Sînă, pe Instagram, în toiul nopții.

Pentru că i-a îngrijorat pe mulți cu postarea făcută în mediul online, Anca Serea a revenit cu mai multe detalii despre starea de sănătate a micuților ei.

„Bună dimi târzie. Am avut o noapte de pomină. Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, însă inima îmi spunea că ceva nu este în regulă cu Ava. O tuse urâțica și faptul că am găsit-o cu tricoul foarte, foarte ud m-au determinat să mergem la un consult de rutină.

Am avut o noapte extraordinar de grea. Copiii noștri au fost bolnăviori de ceva vreme, dar fără febră, doar puțini apatici. Au mers la școală, au fost testați. N-a ieșit nimic surprinzător în urma testelor. Dar aseară întâmplarea face ca înainte de culcare, pe la ora 20:00, am simțit că Ava nu e ok”, a povestit aceasta, pe rețelele de socializare.

Ce diagnostic au pus medicii

Anca Serea a aflat și diagnosticul micuților ei. Leah nu are nimic, însă Ava și Moise au anumite probleme de sănătate. Ava a primit două diagnostice din partea medicilor, iar Moise a fost testat pozitiv cu gripă. Micuții trebuie să stea acasă, la recomandarea specialiștilor, până se fac bine.

„Apoi, după foarte multe ore de așteptat la Matei Balș, unde medicii au fost foarte preciși s-a dovedit că Ava, din păcate, va trebui să stea acasă timp de două săptămâni, repaus, hidratare și tratament. Din păcate, Moise are gripă. A fost testat. Leah nu are nimic, iar Ava a primit două diagnostice, unul dintre ele este pneumonia și sperăm să se facă repede foarte bine. Știm că este un copil foarte rezistent, sportiv și care mănâncă super sănătos și deocamdată ne-am izolat, o parte din copilași”, a mai spus vedeta, pe internet.

0107
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.