Știri

Incendiu puternic, ard toate actele! Autoritățile sunt disperate să le salveze

Clădirea în care îşi desfăşura activitatea Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov a luat foc. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi.

Update 07:25. „Se redimensionează dispozitivul, la fața locului rămân 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD”, transmite ISU B-IF.

Un puternic incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la o clădire administrativă în care îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu. Incendiul a cuprins nivelul mansardei pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, a informat ISU B-IF.

La fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, situată pe Şoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, judeţul Ilfov.

Incendiul se manifestă la nivelul mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp”, au anunţat reprezentanţii ISU.

Nu s-au înregistrat victime. incendiul a fost localizat, în continuare lucrându-se la decopertare şi lichidare.

Explozie într-o locuință din județul Argeș

Pe de altă parte, în cursul zilei de duminică, o explozie cauzată de acumularea de gaze s-a produs în camera centralei unei locuinţe din localitatea argeşeană Priboieni, un bărbat suferind arsuri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, a fost vorba despre o explozie urmată de incendiu.

Un jandarm aflat în timpul liber l-a salvat pe bărbatul rănit de explozia produsă.

„Acesta se afla împreună cu familia la o spălătorie auto, moment în care a auzit şi a observat o explozie puternică la o casă din apropiere. Fără să stea pe gânduri, Flavius a mers către locul exploziei şi a reuşit să-l scoată pe proprietarul locuinţei, un bătrân de peste 60 de ani, salvându-i astfel viaţa. Tot colegul nostru, cu mâinile goale, a stins flăcările de pe corpul bărbatului până la sosirea echipajului de prim-ajutor, suferind astfel, şi el, arsuri minore”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este formarea de amestecuri explozive, ca urmare a manipulării defectuoase a buteliilor de gaz în spaţii închise”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

0165
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.