Știri

Avertizare pentru toți clienții Raiffeisen Bank, verificat imediat

Vești bune pentru clienții români ai unei bănci! Cum vor putea unele persoane să aibă mai mulți bani la sfârșit de lună. Iată ce cadouri primesc anumiți români. Vezi mai jos dacă te afli printre cei norocoși.

Vești bune pentru clienții români ai unei bănci! Cum vor putea unele persoane să aibă mai mulți bani la sfârșit de lună. Iată ce cadouri primesc clienții unei bănci renumite în România.

În această perioadă, mulți români care au conturi deschise la o anumită bancă vor avea parte de o surpriză plăcută.

Mai exact, este vorba despre o opțiune de care puține persoane știu, dar care te poate ajuta să îți consolidezi economiile.

În ultima vreme, din ce în ce mai multe bănci au pregătit surprize pentru clienții români.

Fie că este vorba despre anumite facilități sau chiar oferirea unor recompense financiare, toate sunt pe placul clienților.

De obicei, în România, Revolut era recunoscut pentru astfel de campanii constante pentru români.

Acum, însă, se pare că încă o instituție financiară a decis să vină cu modificări benefice pentru clienții cu conturi deschise aici.

Raiffeisen Bank are vești excelente pentru clienții săi și anume, o opțiune care îi va ajuta pe toți să economisească bani.

Este vorba despre o facilitate despre care nu mulți români știu, dar care le va fi de folos tuturor.

Mai exact, românii care au cont deschis la Raiffeisen Bank pot să economisească bani mult mai simplu, deoarece banca a venit în ajutor lor și le-a pus la dispoziție o opțiune menită să simplifice totul, potrivit Fanatik.ro.

Despre ce opțiune este vorba

Opțiunea pusă de Raiffeisen Bank la dispoziția tuturor se numește SavingBox și poate fi găsită în aplicația bancară oficială. Această opțiune poate fi activată foarte ușor și la fel de simplu este și principiul după care funcționează.

SavingBox se activează din Smart Mobile, iar clienții Raiffeisen Bank nu vor avea deloc bătăi de cap cu ea.

Aplicația funcționează foarte simplu și le permite tuturor să selecteze un procent din sumele cheltuite, procent care se va duce direct în economii.

Cu alte cuvinte, de fiecare dată când se efectuează o tranzacție, un procent din suma respectivă va merge către SavingBox.

Astfel, procentul respectiv se va redirecționa automat, astfel că nu este nevoie de operațiuni manuale suplimentare.

Raiffeisen Bank a implementat această măsură special pentru clienții cărora le este greu să economisească.

Însă, în acest fel, totul este mult mai simplu, iar mii de clienți ai băncii se vor trezi la final de lună cu sume importante de bani pe care le-au economisit de-a lungul timpului.

În țara noastră, Raiffeisen Bank nu este singura care a venit cu măsuri financiare benefice clienților.

056
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.