Știri

De ce nu trebuie să-ți pui geanta pe jos. Greșeala pe care o fac multe doamne „Nici nu realizează cât rău le face”

Ți s-a spus vreodată că este ghinion să-ți lași poșeta pe podea și te-ai întrebat de ce? Conform regulilor Feng Shui nu este deloc în regulă să-ți pui geanta pe jos, acest gest te va ține departe de bani.

Regulile Feng-Shui: o geantă pe jos oprește abundența din viața noastră

Conform regulilor feng shui, motivul pentru care nu trebuie să lăsăm poșeta pe jos are legătură cu fluxul banilor. O geantă care se află pe podea oprește abundența din viața noastră, fiind mai greu să avem banii pe care îi dorim.

Ce înseamnă când punem geanta jos: lipsă de respect cu privire la bani

De asemenea, pe lângă alte lucruri pe care le punem în geantă, se află portofelul cu bani și carduri. Specialiștii spun că, prin acest gest, de a lăsa geanta pe jos, nu acordăm suficientă atenţie aspectului financiar şi arătăm o lipsă de respect cu privire la bani şi la starea de bogăţie.

Unde trebuie pusă geanta. Ce spune eticheta

În ceea ce priveşte eticheta atunci când ai geanta cu tine, poţi opta pentru alte variante în afară de a o pune pe podea. Poţi, de exemplu, să o aşezi pe partea din spate a scaunului, pe un alt scaun pe care să-l ţii aproape de tine sau poţi folosi un dispozitiv de agăţat geanta.

Transferi toți microbii de pe jos pe geantă

Pe de altă parte, ia în considerare că, în general, podeaua pe care o aşezi este destul de murdară, astfel că transferi toţi microbii de pe jos pe geantă si apoi îi aduci pe biroul tău, pe masă şi în casă.

Ce trebuie să știm despre portofel

Nici portofelul nu trebuie neglijat. Atunci când alegi să îți organizezi portofelul după principiile Feng-Shui, acest lucru te poate ajuta să îți sporești abundența financiară. Portofelul este „casa” banilor, iar banilor nu le place să fie tratați prost și cu neglijență. Așadar, acesta trebuie să fie destul de mare și încăpător, compartimentat astfel încât să exista loc atât pentru bancnote, cât și pentru marunțiș, iar aceste doua spații trebuie musai să fie separate – banii iubesc oridinea și disciplina.

0169
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.