Media

E oficial! Iată când începe emisiunea Chefi la cuțite. Cine va fi prezentator sezonul acesta

Un nou sezon Chefi la Cuțite este gata să ia startul. De această dată, publicul îi va cunoaște pe noii chefi, cei care i-au înlocuit pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Locul acestora a fost luat de alți patru bucătari de renume, pe care publicul îi va cunoaște curând. Când are premiera noul sezon Chefi la Cuțite și în ce zile se va difuza emisiunea?

Sezonul 13 Chefi la Cuțite vine cu multe surprize pentru fanii show-ului culinar. De această dată jurații s-au schimbat, dar și unele reguli noi își vor face apariția. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei care îi vor juriza pe concurenții acestui sezon. Bucătarii sunt gata de acțiune și fiecare speră să îl coopteze pe câștigătoar în echipa sa.

Un nou sezon Chefi la Cuțite

Așa cum spuneam, nu mai este mult până când publicul va vedea sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite. Antena 1 a anunțat că noul sezon se va difuza pe micile ecrane începând cu data de 18 martie. Premiera va avea loc într-o zi de luni, de la ora 20:30, iar emisiunea se va difuza în fiecare săptămână în zilele de luni, marți și miercuri, la aceeași oră.

De asemenea, pe lângă noul set de jurați, sezonul 13 Chefi la Cuțite aduce și noi reguli. Luptele pentru amulete o să devină și mai intense, asta pentru că dincolo de avantajele pe care le aduc, acestea vor decide cine sunt cei trei chefi care vor ajunge în etapa Confruntărilor dintre echipe. Restul detaliilor fanii show-ului culinar le vor afla pe 18 martie, atunci când vor viziona primul episod.

După plecarea celor trei chefi, Antena 1 a pregătit acum o suită de patru bucătari celebri pentru noul sezon. Printre aceștia și cel mai tânăr dintre ei este Chef Richard Abou Zaki, în vârstă de 26 de ani. În ciudat vârstei fragede, până acum, bucătarul se poate ludă cu multe realizări. Acesta deține patru restaurante în Italia, iar unul dintre ele i-a adus o stea Michelin la numai opt luni de la deschidere.

Din rândul juraților face parte și Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai apreciați Chefi din România. Acesta a fost Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din capitală și a urmat cursurile de trei stele Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009.

Celor doi li se alătură și Chef Alexandru Sautner, care și-a șlefuit talentul culinar în cei 22 de ani în care a lucrat în Germania. Acesta este implicat în mai multe business-uri horeca și este fondatorul Gioelia Cremeria, care în prezent are 14 locații. De asemenea, în 2020 a lansat Oliveto, un restaurant cu specific mediteranean.

Echipa este completată și de Chef Orlando Zaharia, cel care pentru o perioadă a lucrat ca bucătar pentru Președinția României. Mai mult, acesta a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella. În prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța, iar în anul 2010 a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului.

0126
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.