Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu 4-17 martie 2024. Urmează o perioadă foarte dificilă pentru Raci, Lei și Săgetător

Cristina Demetrescu a fost invitată, astăzi, la „Vorbește lumea” unde a prezentat previziunile horoscopului pentru două săptămâni 4-17 martie 2024. Astrologul atrage atenția că perioada aceasta nu este deloc favorabilă aproape pentru toate zodiile și în special din punct de vedere al sănătății.

Însă sunt câteva zodii care vor excela din punct de vedere profesional și vor avea parte de cinementare a optimismului.

Este indicat în această perioadă să aplicați lecții de viața mai vechi, care acum vi s-ar potrivi mănușă și ar ajuta să treceți mai rapid peste unele situații neplăcute, care a apar brusc, iar învățăturile din trecut ar fi extrem de folositoare.

„Nativii trebuie să deschidă bine ochii și să analizeze profund răspunsul pe care-l oferă în diverse situații de criză.

Îmi este foarte greu să dau vești bune în această perioadă din cauza axei fecioară – pești care tulbura emoțiile zodiilor și pot genera temeri și sentimente de confuzie pentru nativi. Tot din această cauza se pot genera reacții extreme, pline de exagerări și situațiile se pot complica și mai mult.

Dacă simțiți că traversați o perioadă de teamă, oboseală totul se datorează alinerii planetelor din acest moment și va dispărea complet odată cu echinocțiul de primăvară.

De asemenea țineți cont că în majoritatea perioadelor de amețeală în decizii, soluțiile vin în acest moment într-o clipită. Fiți atenți să le luați pe cele potrivite.

Mercur va ieși din zodia Pești, iar acest lucru va aduce clarificări mari minții și nu se vor mai împrăștia gândurile în toate direcțiile.” a spus Cristina Demetrescu la „Vorbește lumea”.

Berbec

Berbecii traversează o perioadă foarte dificilă din cauza axei fecioară-ești. Sunt în căutare de răspunsuri, dar din păcate acestea vin destul de greu în comporație cu ritmul dorit. Este recomandat să faceți investigații pe zona de sănătate, unde răspunsurile vin rapid și pot fi evitate situații neplăcute.

Taur

Pragmatismul taurilor îi face în acestă perioadă să învinovățească Universul pentru nereușitele lor. Acest lucru nu le va aduce claritatea pe care o caută, dar vor intra într-o perioadă de analiză și voi reuși să rezolve treburile de zi cu zi și să găsească soluții.

Gemeni

inca o perioada in care se pot teme pentru linistea lor pentru sanatate lor pentru casa, dar gemenii si sagetatorii sunt cei mai loviti de axa fecioara pești sunt mai marcate, dar profesional sunt vești grozave si ii invie optimismul

Rac

Racii trebuie să evite total orice deplasări sau să plece la drum. Este un risc foarte mare de accidente în harta lor și de înbolnăviri. Pe de alta parte astrele îi vor ajuta să treacă de fricile care i-au bântuit prea mult în această perioadă. Mare grijă la ce scoateți pe gură sau cum acționați pentru că sunteți predispuși la gafe.

Leu

Soarele care trece prin zodia Pești nu le este deloc favorabil leilor. Acest lucru îi face să aibă probleme financare, lucru care îi stresează enorm pe lei, de asemenea nu se recomandă deloc să faceți investiții în această perioadă. În schimb orice schimbare este necesară în perioada următoare este aspectată favorabil.

Fecioară

Luna neagră din fecioară și prezența în harta voastră a lui Lilith vă face să căutați soluțiile în locuri greșite. Acesta este cel mai aspectat lucru în perioada următoare, care vă descurajează și vă dezechilibrează pentru moment. Schimbarea vine în momentul în care sunteți deciși să faceți schimbările de care vă temeți de ceva vreme.

Balanța

Probleme de sănătate cu care vă confruntați dumneavostră sau persoane mai tinere din familia voastră vă face nevoiți să vă adaptați locul de muncă în funcție de situațiile la care sunteți supuși. Venus, prezent în semnul vostru, vă ajută să îndulciți problemele cu care vă confruntați.

Scorpion

Scorpionii vor fi în general bine. Pot fi probleme emoționale însă în zona copiilor sau a membrilor mai tineri din familie care vor da bătăi de cap nativilor. De asemenea în această perioadă sunteți tentat să dați vina mai mult pe cei din jur pentru ce vi se înâmplă.

Săgetător

Săgetătorii intră la pachet cu gemenii care au o perioadă foarte bună profesioanlă, dar sunt atenționați de unele probleme de sănătate, care nu trebuie amânate și se recomandă vizitarea unui specialist. Pe de altă parte, suteți într-o perioadă în care puteți muta munții din loc.

Capricorn

Nativii zodiei capricorn se pot simți distrași de la problemele cu care se confruntă. Nu sunt într-o perioadă bună din punct de vedere al concentrării, iar acest lucru îi face vulnerabili în situația în care sunt suspuși unor teste, examene sau avansări profesionale.

Vărsător

Prezenta lui Pluto, în semnul vostru, vă dă energii greu de gestionat uneori. Însă asta vă și determină să faceți schimbările necesare pentru a întoarce aceste situații în favorarea voastră. Sunt două extreme în această perioadă pentru vărsători, fie sunteți foarte stricți, fie nu sunteți deloc dispuși să ascultați.

Pești

Peștii trebuie să-și asculte bine instinctul. Chiar dacă, poate unii specialiști, îi sfătuiesc să facă pași într-o direcție, instinctul este mai puternic și mai favorabil deciziilor.

0236
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.