Știri

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf n-a mai suportat și a spus adevărul. „Ce spune Anamaria Prodan este o minciună”

Înșelată de Laurențiu Reghecampf, fosta soție a antrenorului, Mariana Pleiffer, a plecat definitiv din România și s-a stabilit la mii de kilometri distanță.

Mariana Pleiffer a fost mereu o prezență discretă, dar care a ieșit în evidență prin stilul ei unici și rafinat. Ea i-a dăruit un fiu lui Laurențiu Reghecampf și este stabilită de ani buni în Germania. Cei doi au mai avut împreună o fiică, care, din păcate, a decedat. Antrenorul și prima sa soție au fost împreună 13 ani, înainte ca acesta să divorțeze pentru a se însura cu Anamaria Prodan, de care a divorțat în 2022.

În prezent, Mariana Pleiffer deține un salon de înfrumusețare și este recăsătorită cu un om de afaceri. Ea a vorbit o singură dată despre ce s-a întâmplat între ea și Laurențiu Reghecampf.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, spunea Mariana Pfeiffer, în urmă cu ceva vreme, pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan a vorbit și ea în trecut despre Reghecampd și fosta lui soție.

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’. Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, povestea impresara.

0237
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.