Media

Laura Laurențiu îi răspunde Jamilei după ce aceasa a postat un videoclip plângând pe internet „Plin de minciuni”

Războiul dintre Jamila și Laura Laurențiu nu pare că se va opri prea curând. Cele două încă sunt rivale, iar asta se vede pe platformele din mediul online, acolo unde au parte des de reacții acide una la adresa celeilalte. Iată cum a reacționat Laura Laurențiu, după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi! Postarea făcută de câștigătoarea procesului „eclerului la tavă”.

Chiar dacă războiul „eclerului la tavă” s-a încheiat în instanţă, pare că cele două protagoniste ale procesului nu se opresc aici. Ei bine, după patru ani de procese, oamenii legii au decis că Jamila nu are de ce să-i ceară despăgubiri blogerului culinar rivalei sale, Laura Laurenţiu.

Reacția Laurei Laurențiu , după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi

Ei bine, instanța a decis. Laura Laurențiu a avut câștig de cauză în procesul dintre ea și Jamila.

Amintim că cearta între cele două a început, după ce aceasta i-a raportat videoclipul cu rețeta „eclerului la tavă” pe platforma de YouTube, acolo unde a susținut că titlul „ecler la tavă” a fost folosit prima dată în România de ea.

În acest fel, videoclipul a fost restricționat, astfel că Jamila a luat decizia să o dea în judecată pe Laura Laurențiu.

„Utilizarea aceleiaşi denumiri de către ambele părţi au permis algoritmului platformei Youtube să facă aplicarea termenilor şi condiţiilor acceptate de toţi membri şi astfel, luând act de similitudinea dusă până la identitate între cele două videoclipuri a apreciat necesară suspendarea provizorie a videoclipului ulterior publicat în favoarea videoclipului anterior publicat de către pârâtă.

În aceste condiţii, Tribunalul urmează a respinge capătul de cerere formulat de către reclamantă, deoarece drepturile de autor pe care aceasta le invocă nu au aplicare în situaţia de fapt prezentată în faţa Tribunalului şi pe cale de consecinţă, Tribunalul urmează a respinge şi obligarea pârâtei la repararea prejudiciului material şi moral prin eventuala ingerinţă şi respinge şi solicitarea de obligare a pârâtei la publicarea hotărârii pe pagină proprie de Facebook şi într-un ziar de larg circulaţie.”, se arată în sentinţa Tribunalului Bucureşti.

În urmă cu câteva ore, după ce a văzut-o pe rivala sa în lacrimi, Laura Laurențiu nu a ezitat și a publicat, la rândul ei, un mesaj, pe internet.

„Procesul ”eclerul” s-a terminat dar e în plină desfășurare giudecata boborului. Acuma înțeleg de ce sunt mai puțin de 40% promovați, la simulare. Dacă și-ar fi dorit liniște ar fi tăcut, nu ar fi postat un lung metraj plin de minciuni.”, a scris Laura Laurențiu pe Facebook.

Jamila, în lacrimi în scandalul „elerului la tavă”

Zilele trecute, Jamila a izbucnit în lacrimi, pe internet, după ce a vorbit despre scandalul „elerului la tavă”.

„Este extrem de dificil pentru mine să vorbesc despre asta. Trec printr-un moment foarte greu și fac tot posibilul să nu plâng. Am fost aspru criticată pentru ceva ce nu eu am inițiat. Astăzi, sunt nevoită să abordez un subiect care îmi provoacă multă suferință.”, a spus Jamila, pe internet.

Sursă foto: Facebook

0222
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.