Media

Din păcate este vorba de Marius Țeicu. Este durere mare în familia lui

Marius Țeicu (78 de ani) și-a deschis sufletul și a făcut destăinuiri sfâșietoare, la șapte ani de la moartea fiicei sale Patricia. Fiica sa a murit de leucemie, la vârsta de 41 de ani. Citește mai jos, în articol, mărturisirile emoționante ale compozitorului.

Marius Țeicu este unul dintre cei mai iubiți compozitori români. Deși s-a afișat de multe ori cu zâmbetul pe buze, în suflet trăiește o adevărată luptă. În urmă cu șapte ani, Patricia, fiica lui, a murit.

Tânăra de 41 de ani suferea de leucemie. În urmă au rămas un soț și doi copii îndurerați. Anii au trecut, dar durerea din suflet a rămas aceeași.

Nepoții Casandra și Andrei au devenit mângâiere pentru compozitorul Marius Țeicu și pentru soția sa. Când mama lor s-a stins din viață, fetița avea 7 ani, iar băiatul 10 ani.

Copiii sunt cei care le luminează viața, așa cum a mărtursit, emoționat, compozitorul. De altfel, cei doi copii sunt născuți în luna martie, precum bunica lor.

„Norocul meu e că sunt nepoții noștri extraordinari, Casandra și Andrei. Casandra avea 7 ani și Andrei avea 10 ani când a plecat Patricia. Amândoi sunt născuți în luna martie. Cred că au vrut să fie născuți în aceeași lună cu bunica lor, că și Rodica este tot în martie.

În martie, eu toată ziua alerg după cadouri. Ca să nu mai spun că de 1 Martie e ziua Mărțișorului, iar de 8 Martie e născută nepoata mea, Casandra. Așa că ei ne luminează viața, ca să zic așa, după…”, a spus Marius Țeicu.

Marius Țeicu: „Mă rog pentru ei în fiecare zi, pentru nepoți”
Emoționat, compozitorul a mărturisit că tatăl celor doi copii este un actor excepțional. Atunci când pleacă, nepoții rămân singuri, iar soția compozitorului, doamna Rodica, merge și se îngrijește de cei doi.

De altfel, locuiesc aproape de ei, la un kilometru, aspect care facilitează mobilitatea. Totodată, compozitorul a vorbit și despre credință, iar pentru sănătatea celor dragi se roagă în fiecare zi.

„Cu ei suntem toată ziua. Tatăl lor este un actor foarte bun, un actor excepțional la Focșani. Și pentru că este foarte bun, este băgat în toate piesele care se joacă. Pleacă și câte două săptămâni, iar cei doi nepoți rămân singuri; Rodica merge și le face de mâncare. Mai mergem cu ei pe unde este nevoie, la medic… Și asta ne ocupă tot timpul. Locuiesc aproape de noi, la un kilometru, dar merg cu mașina, dacă tot pot să o mai conduc. Și cam asta e ceea ce fac acum.

Mă rog pentru ei în fiecare zi, pentru nepoți. Eu nu-mi doresc altceva decât să fiu sănătos. Și eu, și familia mea. Când sunt întrebat ce îmi doresc, asta spun. Nu îmi doresc altceva.

Sunt credincios, cred în Dumnezeu, deși nu mergem la biserică decât foarte rar; dar nu în asta constă credința – de câte ori mergi la biserică. Atunci când te bați cu pumnul în piept că ești credincios, trebuie să simți lucrul acesta. Familia noastră îl simte”, a mai spus Marius Țeicu pentru Viva.

099
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.