Media

Maria Buză a făcut anunțul după 20 de ani de căsătorie cu George Pătrașcu: „S-au întâmplat multe în acești ani…”

Maria Buză a făcut anunțul după 20 de ani de căsătorie cu George Pătrașcu. Artista a vorbit despre viața ei personală și a mărturisit că în octombrie 2022, ea și soțul ei și-au reînnoit jurămintele și mai au doar câțiva ani până la nunta de argint, eveniment ce va avea loc în 2027.

Maria Buză a făcut anunțul după 20 de ani de căsătorie cu George Pătrașcu. Vedeta susține că-n cazul lor nu se mai pune problema de gelozie și e bucuroasă că au reușit să aibă un mariaj echilibrat, indiferent de momentele mai delicate prin care au trecut de-a lungul timpului.

Maria Buză a făcut anunțul după 20 de ani de căsătorie cu George Pătrașcu

„În octombrie 2022, ne-am reînnoit jurămintele și nunta de argint la 25 de ani, în 2027! Wow! S-au întâmplat multe în acești ani, și bune, și rele, și bucurii, și realizări, eșecuri, împăcări, dar, cu munca și viața noastră plină de activitate, am putut trece peste toate, să lăsăm răul în urmă și să alegem binele cu care să mergem mai departe. Întotdeauna, dacă vrei să păstrezi ceva, poți, iar ce e al tău, al tău va fi până la sfârșit. BĂRBATUL ALEGE, FEMEIA PĂSTREAZĂ!Gelozie?

Nici vorbă! Avem, da, foarte mulți fani, din fericire, și la cât mai mulți, să zic așa. Eu sunt cea care sar în brațele oamenilor care văd că mă plac și mă bucur de admirația lor. Simt așa o bucurie și cum tremură de emoții că ne putem bucura de o îmbrățișare.

Am tot timpul CD-uri cu mine și le ofer cu autograf. Sunt fericiți! George este obișnuit cu mine când sar ca Femeia Fantastică de pe scenă în mijlocul oamenilor și mă pun pe joc. Suntem un cuplu de invidiat!”, a declarat Maria Buză, pentru Viva.ro.

Cum se menține Maria Buză la 54 de ani

Nu este adepta dietelor stricte, consumă dulciuri foarte rar, pentru că nu îi plac, în schimb, pâine ar mânca în fiecare zi, dar se abține, pentru ar lua mult în greutate, susține ea. „Eu nu sunt deloc prea fericită cu silueta mea, așa că trebuie să recunosc că am reușit să păcălesc lumea cu pozele și televizorul. Cu toate că cel mai des compliment pe care îl primesc este că sunt mai drăguță și mai slabă în realitate decât la televizor. Nu fac nimic deosebit! Sincer!

Totul e dezordonat în sensul ăsta. Mănânc puțin și pe fugă, când foarte mult și încet, dar ce nu mănânc decât foarte rar sunt dulciurile. Nu îmi place dulcele. Deloc. Dulciurile trebuie să fie cu fructe, să fie acrișoare, răcoroase, soft și oricum o gură, două. Atât.

Pâine, foarte puțină. Pâinea îmi place. Și de asta încerc să o evit, că, dacă este pâine bună pe masă, nu mai mănânc altceva. Cu toate că se zice că, dacă mănânci doar pâine, nu te îngrași. E, se înăbușă cu o țuică și gata, s-au ars grăsimile! Seara îmi place să savurez un pahar, două de vin roșu. Îmi place mult.

Sportul îmi lipsește cu desăvârșire. E nevoie de tonifierea mușchilor. Doar jumătate de oră pe zi ar fi o izbândă. Aș da lovitura. Aș concura cu „nora mea cea frumoasă din serialul „Groapa! Altfel nu îndrăznesc nici prin față să-i trec. (râde) Deci, arăt bine! Mulțumesc încă o dată pentru compliment!”, a declarat Maria Buză.

0171
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.